Αρχική » Διεθνή

Σεισμός Τουρκία: Στην περιφέρεια που θα γίνει το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας έγινε χαμός από τον σεισμό

Το Ακουγιου, όπου οι Ρώσοι χτίζουν το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας βρίσκεται στην περιφέρεια του Γκαζιαντέπ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Σεισμός Τουρκία: Στην περιφέρεια που θα γίνει το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας έγινε ο σεισμός

Σεισμός Τουρκία: Στην περιφέρεια που θα γίνει το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας έγιναν εκτεταμενες ζημιές από τον σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Το Γκαζιαντέπ είναι μία από τις δέκα επαρχίες στην Τουρκία που πλήγηκαν απο τον μεγάλο σεισμο των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έγινε στην περιοχή της ΝΑ Τουρκιας (σ.σ. επίκεντρο το Καχραμανμαράς) και έγινε αισθητός σε Τουρκίας, Συρία, Ιορδανία, Ιράκ, Λίβανο και Κύπρο.

Μάλιστα από τον σεισμό έχασαν τη ζωή τους πάνω από 5.000 άτομα (μέχρι αυτή την ώρα στην Τουρκία) και πάνω από 10.000 τραυματίστηκαν ενώ καταστράφηκαν και χιλιάδες κτίρια.

Σεισμός Τουρκία: Στην περιφέρεια που θα γίνει το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας έγινε χαμός

Σεισμός Τουρκία: Στην περιφέρεια που θα γίνει το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας έγινε χαμός από τον σεισμό

Το Ακουγιου, όπου οι Ρώσοι χτίζουν το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας βρίσκεται στην περιφέρεια του Γκαζιαντέπ.

Σε λίγο καιρό στην περιοχή αυτή θα βρίσκεται ένα πυρηνικό εργοστάσιο.

Ποια θα ήταν η ζημιά από τα 7,8 Ρίχτερ (και τους συνεχείς μεγάλους μετασεισμούς) αν στην περιοχή οι Τούρκοι, παρά τις αντιδράσεις Ελλάδας και Κύπρου, λειτουργούσαν πυρηνικό εργοστάσιο;

Μήνυμα συμπαράστασης του Κυριάκου Μητσοτάκη στους πληγέντες

Λίγες ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό μήνυμα συμπαράστασης και βοήθειας προς την Τουρκία από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Βαθιά θλίψη για την καταστροφική καταστροφή του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στις οικογένειες των θυμάτων και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν. Η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα», ανέφερε ο Έλληνας πρωθυπουργός με μήνυμά του στον πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Κάνουμε παραβιάσεις στο Αιγαίο αλλά για εμάς δεν κάνουμε

Ελληνοτουρκικά: Νέα επίθεση Ακάρ στην Ελλάδα – Στο στόχαστρο ΗΠΑ και F-16!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Τουρκία: Στην περιφέρεια που θα γίνει το πυρηνικό εργοστάσιο της Τουρκίας έγινε χαμός από τον σεισμό». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ