Αρχική » Διεθνή

Teronlyfans: Επιβραβεύει όσους κάνουν δωρεές στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις με προκλητικές φωτογραφίες

Η ομάδα Teronlyfans επιβραβεύει όσους κάνουν δωρεές στις ένοπλες δυνάμεις ή στους πρόσφυγες με σεξουαλικές φωτογραφίες

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή
Teronlyfans: Επιβραβεύει όσους κάνουν δωρεές στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις με προκλητικές φωτογραφίες

Teronlyfans: Η Ουκρανία νομιμοποιεί την παραγωγή αισθησιακού περιεχομένου για τη συγκέντρωση στρατιωτικών κεφαλαίων.

Η ιστοσελίδα haberler.com αναφέρει:

«Υποστηρίχθηκε ότι η παραγωγή πορνογραφίας θα μπορούσε να αποποινικοποιηθεί με ένα νομοσχέδιο που έγινε στη Βερχόβνα Ράντα, η οποία λειτουργεί ως νομοθετικό σώμα στην Ουκρανία.

Ο Γιάροσλαβ Ζελέζνιακ, μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου της Ουκρανίας, ο οποίος είναι ο κύριος υποστηρικτής του νομοσχεδίου, δήλωσε ότι οι υφιστάμενοι νόμοι προκαλούν διαφθορά και ότι η νομιμοποίηση της πορνογραφίας θα μπορούσε να αυξήσει τα στρατιωτικά κεφάλαια.

Οι βουλευτές στη Βερχόβνα Ράντα, γνωστή ως ανώτατο συμβούλιο της Ουκρανίας, ανακοίνωσαν ότι είχαν συγκεντρώσει αρκετές υπογραφές για ένα νομοσχέδιο που θα αποποινικοποιούσε την παραγωγή πορνογραφίας.

Ένας εξέχων υποστηρικτής της πρότασης, το μέλος Γιάροσλαβ Ζελέζνιακ, υποστήριξε ότι οι υπάρχοντες νόμοι ενθαρρύνουν τη διαφθορά και ότι η νομιμοποίηση της πορνογραφίας θα μπορούσε να βοηθήσει στη συγκέντρωση κεφαλαίων για τον στρατό.

Σχετικά με το νομοσχέδιο, ο Ζελέζνιακ είπε: «Μιλάμε για την παραγωγή αυτού του περιεχομένου γενικά, όχι μόνο των OnlyFans».

Επίσης δήλωσε ότι η ποινική ρήτρα για την παραγωγή και την πώληση πορνογραφικού περιεχομένου αποτελεί σοβιετική κληρονομιά, με ποινή φυλάκισης έως και οκτώ ετών.

Στην πρωτοβουλία βοήθησε επίσης μια φιλανθρωπική οργάνωση που συγκεντρώνει χρήματα, χρησιμοποιώντας γυμνές φωτογραφίες για να βοηθήσει Ουκρανούς στρατιώτες ή πρόσφυγες.

Η ομάδα «Teronlyfans» επιβραβεύει όσους κάνουν δωρεές στις ένοπλες δυνάμεις ή στους πρόσφυγες με σεξουαλικές φωτογραφίες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Teronlyfans: Επιβραβεύει όσους κάνουν δωρεές στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις με προκλητικές φωτογραφίες». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ