Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Απίστευτα προκλητική η Τουρκία – Αναρτήσεις βίντεο από τον αφανισμό των Ελλήνων λίγο πριν τις συναντήσεις

Με τους καλύτερους οιωνούς ετοιμάζεται να υποδεχτεί η Τουρκία τον Γιώργο Γεραπετρίτη στην Άγκυρα.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Απίστευτα προκλητική η Τουρκία - Αναρτήσεις βίντεο από τον αφανισμό των Ελλήνων λίγο πριν τις συναντήσεις

Απίστευτα πράγματα από την Τουρκία η οποία συνεχίζει τις προκλήσεις καθημερινά παρότι αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι συναντήσεις Γιώργου Γεραπετρίτη – Χακάν Φιντάν και Κυριάκου Μητσοτάκη – Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Προφανώς δε ξέρουν να παίζουν φιλικά οι Τούρκοι οι οποίοι εν μέσω περιόδου καλών σχέσεων στα Ελληνοτουρκικά αναρτούν προκλητικά βίντεο λίγο μετά τους χάρτες της γαλάζιας πατρίδας.

Το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας κάνει καθημερινές αναρτήσεις παραδίδοντας «μαθήματα ιστορίας» στα οποία φαίνονται ο στρατός του Μουσταφά Κεμάλ να κατατροπώνει τον Ελληνικό στρατό το 1922 στις μάχες της Κιουτάχειας και του Σαγγάριου.

Τα βίντεο είναι άνευ σχολιασμού καθώς η Τουρκία εμμένει σε στρατιωτική προπαγάνδα παρουσιάζοντας τον αφανισμό των Ελλήνων ως επίτευγμα του Τουρκικού λαού.

Με τους καλύτερους τρόπους ετοιμάζεται η επαναπροσέγγιση με την Ελλάδα από την Τουρκική πλευρά με τον Γιώργο Γεραπετρίτη να επισκέπτεται την Άγκυρα σε 6 ημέρες για συνάντηση με τον ομόλογό του Χακάν Φιντάν.

Τουρκία: Ο Κιλίτς φανερώνει τις τουρκικές προθέσεις – Αυτά ζητάει

Παράλληλα, ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής, Ακίφ Τσαγαταϊ Κιλίτς, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τη χώρα μας απειλώντας πως οι δυο χώρες δε θα βρουν ποτέ κοινή λύση αν δε φύγουν από τις παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να λύσουμε μόνοι μας χωρίς την παρέμβαση τρίτων χωρών» αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν η Ελλάδα προσεγγίζει τα πάντα στο πλαίσιο της Ευρωπαικής Ένωσης τότε δε θα μπορέσει να βρεθεί λύση.

Ο Κιλίτς φανερώνει τις αληθινές προθέσεις των Τούρκων για Ελλάδα και Κύπρο στις τοποθετήσεις του. Όπως λέει ο ίδιος οι Τούρκοι δε θα εγκαταλείψουν τα δικαιώματά τους που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο αλλά και το μέγεθος της Τουρκίας. «Δε θα εγκαταλείψουμε τα δικαιώματά μας στην ανατολική Μεσόγειο, την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτα προκλητική η Τουρκία – Αναρτήσεις βίντεο από τον αφανισμό των Ελλήνων λίγο πριν τις συναντήσεις». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ