Αρχική » Διεθνή

To Iράν σήκωσε τη μαύρη σημαία της εκδίκησης

Η μαύρη σημαία που αντιπροσωπεύει το κάλεσμα για «Εκδίκηση» αναρτήθηκε στον τάφο Razavi.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
To Iράν σήκωσε τη μαύρη σημαία της εκδίκησης

To Iράν σήκωσε τη μαύρη σημαία της εκδίκησης στον τάφο Razavi.

Η μαύρη σημαία που αντιπροσωπεύει το κάλεσμα για «Εκδίκηση» αναρτήθηκε στον τάφο Razavi στο Mashhad, στην επαρχία Khorasan του Ιράν, σημειώνει η τουρκική εφημερίδα haberler.com.

Η μαύρη σημαία είναι σημάδι εκδίκησης και το χρώμα του καλύμματος κεφαλής που φοριέται όταν πάνε οι στρατιώτες στη μάχη.

«Μια αξιοσημείωτη εξέλιξη σημειώθηκε μετά την επίθεση του Ισραήλ σε νοσοκομείο στη Γάζα, κατά την οποία τουλάχιστον 500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Το Ιράν, μια από τις χώρες που αντέδρασαν πιο σκληρά στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ που συνεχίζονται εδώ και 12 ημέρες, ύψωσε ένα μαύρο πανό που αντιπροσωπεύει την έκκληση για “Εκδίκηση”, στον τάφο Razavi στο Mashhad, στην επαρχία Khorasan», σημειώνεται.

To Iράν σήκωσε τη μαύρη σημαία της εκδίκησης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To Iράν σήκωσε τη μαύρη σημαία της εκδίκησης». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ