Αρχική » Διεθνή

Το Ισραήλ δημοσιεύει βίντεο με ρουκέτα της Χαμάς να πέφτει στο νοσοκομείο Al-Ehli Baptist

Νέο βίντεο δημοσίευσε η κυβέρνηση του Ισραήλ για την επίθεση στο νοσοκομείο Al-Ehli Baptist. Στο βίντεο φαίνεται ρουκέτα της Χαμάς να πλήττει το νοσοκομείο

Μιχάλης Ιακώβου Featured Διεθνή Επικαιρότητα
Ισραήλ: Η ρουκέτα που έπληξε το νοσοκομείο είναι από τη Χαμάς

Το Ισραήλ δημοσίευσε νέο βίντεο μέσω της πλατφόρμας X (Twitter), που δείχνει μια ρουκέτα της Χαμάς να πέφτει στο νοσοκομείο Al-Ehli Baptist, στη νότια Γάζα. Η ρουκέτα φαίνεται να εκτοξεύεται από παλαιστινιακό έδαφος και να πλήττει το νοσοκομείο.

Η επίθεση στο νοσοκομείο Al-Ehli Baptist στη Γάζα προκάλεσε το θάνατο 471 Παλαιστινίων (τελευταία ενημέρωση). Ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα, κ. Yussef Dorkhom, καταδίκασε την επίθεση και παρουσίασε ντοκουμέντα, που δείχνουν το Ισραήλ να βρίσκεται πίσω από το μακελειό στο νοσοκομείο. Ωστόσο, αυτές οι κατηγορίες διαψεύδονται από την ισραηλινή κυβέρνηση.

Ο ΠΟΥ καταδίκασε την επίθεση στο νοσοκομείο Al Ahli στη Γάζα και τόνισε ότι οποιαδήποτε επίθεση κατά των εργαζομένων στον τομέα της υγείας σε αυτή την κατάσταση αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

Η ισραηλινή κυβέρνηση διαψεύδει και παρουσιάζει αποδείξεις πως πρόκειται για ρουκέτα της Χαμάς. Στον επίσημο λογαριασμό της κυβέρνησης στην πλατφόρμα Χ γράφει:

«Προειδοποίηση: Πηγές πληροφοριών μας λένε ότι η Χαμάς κατασκευάσε βίντεο για να κρύψει την εσφαλμένη εκτόξευση ενός πυραύλου της Ισλαμικής Τζιχάντ στο νοσοκομείο στη Γάζα και κατηγορούν ψευδώς το Ισραήλ ότι το κάνει. Θυμηθείτε ότι πρόκειται για τρομοκρατική οργάνωση, την ίδια οργάνωση που διοικεί το Υπουργείο Υγείας της Γάζας. Έχουμε μοιραστεί αυθεντικό υλικό που θεωρεί υπεύθυνη τη Χαμάς και την Ισλαμική Τζιχάντ για τις ενέργειές τους. Εμπιστευτείτε μόνο επαληθευμένες πηγές.»

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Ελλάδα οδεύει να έχει τον πιο σύγχρονο στόλο F-16 στην Ευρώπη όταν η Τουρκία μετρά αν τις φτάνουν τα ανταλλακτικά στις αποθήκες

To Iράν σήκωσε τη μαύρη σημαία της εκδίκησης

 

ΠΗΓΕΣ: X (Twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το Ισραήλ δημοσιεύει βίντεο με ρουκέτα της Χαμάς να πέφτει στο νοσοκομείο Al-Ehli Baptist». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μιχάλης Ιακώβου

Γράφω για τεχνολογία και θέματα πληροφορικής, επικαιρότητας και ιστορίας. Προσπαθώ να παραβάλλω τα θέματά μου αντικειμενικά και πάντα για την βοήθεια του αναγνώστη. Δίνω την είδηση, χωρίς να παίρνω μέρος ή να προβάλω προσωπικά σχόλια. Είμαι φανατικός με την Ιστορία. Όποιος δεν ξέρει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να κάνει τα ίδια λάθη.

ΣΧΟΛΙΑ