Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Αυτός είναι ο Τούρκος υπουργός που βρέθηκε νεκρός σε πισίνα

Νεκρός σε πισίνα βρέθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες Τούρκος υπουργός.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Αυτός είναι ο Τούρκος υπουργός που βρέθηκε νεκρός σε πισίνα

Νεκρός βρέθηκε σε πισίνα ο πρώην Τούρκος υπουργός Kutbettin Arzu και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, ο 68χρονος πρώην υπουργός Τροφίμων, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, βρισκόταν στη Γιάλοβα, όπου και έχασε τη ζωή του.

Τουρκικά ΜΜΕ σημειώνουν πως αν και τονίζεται το ενδεχόμενο καρδιακής προσβολής σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Ο Kutbettin Arzu γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1955 στο χωριό Ντιγιαρμπακίρ Μπαχτέρι. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Karadeniz και το Τμήμα Αρχιτεκτονικής. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην ίδια σχολή.

Εργάστηκε ως Αρχιτέκτονας και συνέχισε την καριέρα του ως ελεύθερος επαγγελματίας ιδρύοντας ένα μηχανολογικό και αρχιτεκτονικό γραφείο. Υπηρέτησε ως επίτιμος λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Dicle και ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρχιτεκτόνων του Ντιγιαρμπακίρ.

Υπηρέτησε ο Υπουργός για τρεις μήνες, από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι τον Νοέμβριο του ίδιου έτους στην προσωρινή εκλογική κυβέρνηση που σχημάτισε ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός είναι ο Τούρκος υπουργός που βρέθηκε νεκρός σε πισίνα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ