Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Αγωνία στην Τούρκια για ανατροπή στα ελληνοτουρκικά

Τι λένε οι Τούρκοι αναλυτές για τα ελληνοτουρκικά και γιατί φοβούνται πως πλέον η Ελλάδα δεν... πιάνεται.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Αγωνία στην Τούρκια για ανατροπή στα ελληνοτουρκικά

Αγωνία στην Τούρκια για ανατροπή στα ελληνοτουρκικά ενώ «κρύος ιδρώτας» λούζει τους Τούρκους καθώς υπάρχει κάτι που δεν μπορούν να «χωνέψουν».

Μπορεί η Τουρκία να επιχειρεί με νύχια και με δόντια να ανεβάσει τους τόνους στα ελληνοτουρκικά, δημιουργώντας σύγχυση όμως υπάρχει κάτι που δε μπορεί με τίποτα να «χωνέψει».

Σύμφωνα με όσα είπε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στη Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, η Hurriyet αναφέρει χαρακτηριστικά πως είναι «ζωτικής σημασίας για την Τουρκία η προμήθεια των F-16, για να μην μετατοπιστεί η ισορροπία στο Αιγαίο υπέρ της Ελλάδας».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγωνία στην Τούρκια για ανατροπή στα ελληνοτουρκικά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ