Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Απίστευτα πράγματα στην Τουρκία – Δημοσιογράφος έβγαλε τα ρούχα του για να διαμαρτυρηθεί για τον Ερντογάν!

Τα πράγματα στην Τουρκία έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν για τα καλά.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Απίστευτα πράγματα στην Τουρκία – Δημοσιογράφος έβγαλε τα ρούχα του για να διαμαρτυρηθεί για τον Ερντογάν!

Μπορεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να παρέμεινε πρόεδρος στην Τουρκία μετά τις πρόσφατες εκλογές, ωστόσο μόνο καλά δεν είναι τα πράγματα στη γειτονική χώρα.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, υπήρξε ένα απίστευτο περιστατικό στην τουρκική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του HRT AKDENIZ, Αλί Γιολτζού, άρχισε να βγάζει τα ρούχα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, σε ζωντανή μετάδοση.

Ο λόγος; Για να διαμαρτυρηθεί για τα όσα επικρατούν στις περιοχές που χτυπήθηκαν πολύ άσχημα από τους σεισμούς πριν λίγους μήνες.

Η κατάσταση είναι τραγική και φαίνεται ότι ούτε ο Ερντογάν αλλά ούτε η αντιπολίτευση έχει βοηθήσει τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Μην αλλάξετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης σας, θα διαμαρτυρηθούμε. Πρώτα βγάζω το μικρόφωνο. Μετά θα βγάλω και το σακάκι. Ίσως αυτή τη φορά ακούσουν τη φωνή μας. Διότι μετά το σεισμό κάναμε πολλές εκκλήσεις.

Τα είπαμε στα τουρκικά, αραβικά, κουρδικά αλλά δεν μας άκουσαν και δεν μας κατάλαβαν. Δεν θέλησαν να κάνουν κάτι για την επαρχία του Χατάι. Κι εγώ κάνω αυτό. Γιατί έβγαλα τα ρούχα μου; Διότι θέλω να ακουστεί η φωνή του Χατάι. Να κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα αυτή η φωνή μου. Για να μας ακούσει η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση. Εμείς μείναμε μόνοι» τόνισε ο Γιολτζού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτα πράγματα στην Τουρκία – Δημοσιογράφος έβγαλε τα ρούχα του για να διαμαρτυρηθεί για τον Ερντογάν!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ