Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οι Τούρκοι στοχεύουν την Ελλάδα με βαλλιστικούς

«Οι βαλλιστικοί πύραυλοι είναι πολύ δύσκολο να καταστραφούν λόγω της ταχύτητας που αποκτούν μετά την είσοδό τους στην ατμόσφαιρα», τονίζεται.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Οι Τούρκοι στοχεύουν την Ελλάδα με βαλλιστικούς

Οι Τούρκοι στοχεύουν την Ελλάδα με βαλλιστικούς, όπως ξεκάθαρα δήλωσαν.

«Η ROKETSAN δημοσίευσε ένα νέο βίντεο σχετικά με τη δοκιμαστική εκτόξευση του TAYFUN, του τουρκικού πυραύλου με το μεγαλύτερο βεληνεκές μέχρι στιγμής», σημειώνει το τουρκικό star.com.tr.

«Επί του παρόντος δεν υπάρχει πύραυλος αντίστοιχος του TAYFUN στον κατάλογο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων», σημειώνεται, με τους Τούρκους να τονίζουν πως ένας τέτοιος πύραυλος «είναι στρατηγικής σημασίας, ιδιαίτερα όσον αφορά την αποτροπή της Τουρκίας προς τις δυτικές και ανατολικές περιοχές».

«Οι βαλλιστικοί πύραυλοι είναι πολύ δύσκολο να καταστραφούν λόγω της ταχύτητας που αποκτούν μετά την είσοδό τους στην ατμόσφαιρα», τονίζεται.

Την ίδια ώρα, συνεχίζει να τρομάζει η Αλεξανδρούπολη τους Τούρκους, οι οποίοι τονίζουν πως ενώ μεγάλος αριθμός αμερικανικών επιθετικών ελικοπτέρων, αρμάτων μάχης και εξοπλισμού έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, αυτός ο εξοπλισμός δεν παραδόθηκε ποτέ στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο εξοπλισμός αυτός έχει παραδοθεί κρυφά στην Ελλάδα, με τους Τούρκους, μεταξύ των οποίων και ο Τσιχάτ Γιαϊτσί (σ.σ. εκ των πατέρων της τουρκικής ψευτοΓαλάζιας Πατρίδας) να το δηλώνουν πλέον ξεκάθαρα και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Που πήγαν τα επιθετικά ελικόπτερα που έφεραν οι ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη; Δεν τα πήραν οι Ουκρανοί άρα τα πήρε η Ελλάδα

Τουρκία: Μεγάλη ανησυχία για τα εξοπλιστικά – Δεν βλέπουν F-16 πριν το 2027!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Τούρκοι στοχεύουν την Ελλάδα με βαλλιστικούς». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ