Αρχική » Εξοπλιστικά

Rafale: Επιταχύνεται η παραγωγή τους – Έχουν παραγγελίες μέχρι το 2032

Kαι συνεχίζει να δέχεται και άλλες.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Rafale: Επιταχύνεται η παραγωγή τους - Έχουν παραγγελίες μέχρι το 2032

Rafale: Επιταχύνεται η παραγωγή των γαλλικών μαχητικών, με την Dassault Aviation να έχει παραγγελίες μέχρι το 2032.

Ιδιαίτερη έκταση πήρε στην Τουρκία δημοσίευμα για τα Rafale και τις δυνατότητες παραγωγής των γαλλικών μαχητικών.

«Η Dassault Aviation, η κορυφαία εταιρεία στη γαλλική αμυντική βιομηχανία, δήλωσε ότι προτεραιότητά της είναι να παράγουν πολεμικά αεροσκάφη Rafale στο εγγύς μέλλον για να ανταποκριθούν στις νέες παραγγελίες», σημειώνει τουρκικό αμυντικό σάιτ.

«Ο εφοδιασμός μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες των στρατών», δήλωσε ο Ερικ Τραπιέ, αναφέρει το γαλλικό BFMTV ενώ τόνισε ότι το Rafale «παρέχει μια εναλλακτική λύση υπέρ της Γαλλίας για όσους δεν θέλουν να αγοράσουν ρωσικά και αμερικανικά αεροπλάνα».

Rafale: Επιταχύνεται η παραγωγή τους – Έχουν παραγγελίες μέχρι το 2032

Σύμφωνα με τις δηλωσεις του Τραπιέ η Dassault Aviation έχει παραγγελίες μέχρι το 2032 και συνεχίζει να δέχεται και άλλες.

«Πρόσφατα, η Ινδία ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει 26 αεροσκάφη Rafale. Η Ινδονησία ανακοίνωσε επίσης ότι είχε παραγγείλει 42 Rafale. Στο πλαίσιο της παραγγελίας της Ινδονησίας για 42 μαχητικά αεροσκάφη Rafale, έχουν παραγγελθεί μέχρι στιγμής 24 αεροπλάνα», αναφέρουν οι Τούρκοι ενώ σημειώνεται και ο εξοπλισμός τους με έμφαση στους πυραύλους Meteor.

«Η Ελλάδα, η Ινδονησία, η Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Κροατία, το Κατάρ και η Αίγυπτος είναι μεταξύ των χωρών που στράφηκαν πρόσφατα στα μαχητικά αεροσκάφη Rafale», τονίζεται από τους Τούρκους.

Διαβάστε επίσης:

Toύρκοι: Οι Γερμανοί ζήτησαν από την Ελλάδα να στείλει 100 Leopard 1 στην Ουκρανία – Τι δίνουν ως αντάλλαγμα

Απίστευτα προκλητική η Τουρκία – Αναρτήσεις βίντεο από τον αφανισμό των Ελλήνων λίγο πριν τις συναντήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Επιταχύνεται η παραγωγή τους – Έχουν παραγγελίες μέχρι το 2032». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ