Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Απίστευτο βίντεο από την επίθεση drone ταχυπλόου στον ρωσικό στόλο – Ετσι θα κάνουν επίθεση και οι Τούρκοι

Βλέπετε τις ανεπιτυχείς προσπάθειες των Ρώσων για την καταστροφή του, και πόσο έχει αλλάξει πλέον ο πόλεμος με τα εναέρια και θαλάσσια drone.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Απίστευτο βίντεο από την επίθεση drone ταχυπλόου στον ρωσικό στόλο

Απίστευτο βίντεο από την επίθεση drone ταχυπλόου στον ρωσικό στόλο στο λιμάνι της Σεβαστούπολης.

Πρόκειται για oυκρανικό drone ταχύπλοο το οποίο και έπληξε ρωσικά πλοία από τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

Βλέπετε τις ανεπιτυχείς προσπάθειες των Ρώσων για την καταστροφή του, και πόσο έχει αλλάξει πλέον ο πόλεμος με τα εναέρια και θαλάσσια drone.

Να σημειωθεί πως έτσι θα κάνουν επίθεση και οι Τούρκοι με τα τουρκικά drone ταχύπλοα ULAQ, με τα οποία αναμένεται να γεμίσουν σε λίγο καιρό το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Απίστευτο βίντεο από την επίθεση drone ταχυπλόου στον ρωσικό στόλο – Ετσι θα κάνουν επίθεση και οι Τούρκοι

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι δεν ξεχνούν τι έπαθαν πριν από δύο χρόνια από τα «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αντιμετώπισή τους.

Οι ελπίδες των Τούρκων εναποθέτονται στο Sonobuoy, «το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν σε αεροσκάφη Meltem», για τον εντοπισμό «εχθρικών υποβρυχίων και μη επανδρωμένων οχημάτων», σημειώνει το τουρκικό star.com.

«Χάρη στο λογισμικό που ανέπτυξαν Τούρκοι μηχανικοί, η Τουρκία βρήκε τον υποβρύχιο στόχο για πρώτη φορά με ηχοσημαδούρα που εκτοξεύτηκε από μη επανδρωμένο θαλάσσιο όχημα», τονίζεται.

«Είναι πολύτιμο για την Τουρκία να βρίσκεται σε ισχυρή θέση στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, όπου οι εντάσεις είναι μερικές φορές υψηλές», συμπληρώνεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Αμερικανοί έδωσαν το πράσινο φως στο Πακιστάν να ζητήσει F-16 από την Ελλαδα;

Νέα και όμορφη Τουρκάλα δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του Ερντογάν – Την κοιτάνε οι Τούρκοι με ανοιχτό το στόμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο βίντεο από την επίθεση drone ταχυπλόου στον ρωσικό στόλο – Ετσι θα κάνουν επίθεση και οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ