Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Δένδιας: Η ατάκα για την τουρκική αντιπολίτευση που θα συζητηθεί – Τι είπε για Ερντογάν

Τι είπε όταν τον ρώτησε η Μαρία Νικόλτσιου για το ποια κυβέρνηση μας συμφέρει να βγει στις τουρκικές εκλογές.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Δένδιας: Η ατάκα για την τουρκική αντιπολίτευση που θα συζητηθεί - Τι είπε για Ερντογάν

Δένδιας: Η ατάκα για την τουρκική αντιπολίτευση στο δελτίο ειδήσεων του Alpha που θα συζητηθεί.

«Μέσα σε μία έντονη προεκλογική δραστηριότητα στην Τουρκία είναι προφανές ότι θα ακουστούν πράγματα, θα λεχθούν πράγματα, τα τοποθετηθούν μαξιμαλιστικές απόψεις στο τραπέζι», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξη του στον Alpha.

Ο Νίκος Δένδιας στο ερώτημα της Μαρίας Νικόλτσιου για το ποια κυβέρνηση στην Τουρκία συμφέρει πιο πολύ την Ελλάδα, σημείωσε:

«Για σκεφτείτε τώρα ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας να τοποθετείται σε επιλογή της τουρκικής κοινωνίας, τι έχει να γίνει αύριο το πρωί».

Δένδιας: Η ατάκα για την τουρκική αντιπολίτευση που θα συζητηθεί – Τι είπε για Ερντογάν

Βέβαια, μετά την επιμονή της παρουσιάστριας του Alpha και σε επόμενη ερώτηση αν θα αλλάξει η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας αν κερδίσει η τουρκική αντιπολίτευση τις τουρκικές εκλογές, ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε ότι η «τουρκική αντιπολίτευση δεν μας έχει δώσει σαφή εικόνα» ενώ τόνισε ότι «ορισμένες τοποθετήσεις της (τουρκικής) αντιπολίτευσης ήταν οξύτερες από τις κυβερνητικές».

«Θυμάστε τότε με τα νησιά; Η αντιπολίτευση δεν είπε τότε στον πρόεδρο Ερντογάν τι είναι αυτά που λες. Του είπε γιατί τα λες και δεν τα κάνεις», συμπλήρωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε επίσης:

ΤCG Anadolu: Οι Τούρκοι το λένε ξεκάθαρα – Μπορεί να μεταφέρει άμεσα ένα τάγμα στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικά: Ενθουσιασμός στην Τουρκία για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δένδιας: Η ατάκα για την τουρκική αντιπολίτευση που θα συζητηθεί – Τι είπε για Ερντογάν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ