Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Εκλογες ίδια μέρα σε Ελλάδα και Τουρκία;

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη εξετάζει τις 14 ή 21 Μαΐου ως νέα ημερομηνία εκλογών, λένε οι Τούρκοι.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Εκλογες ίδια μέρα σε Ελλάδα και Τουρκία;

Ελληνοτουρκικά: Εκλογες ίδια μέρα σε Ελλάδα και Τουρκία αν ο Έλληνας πρωθυπουργός προκρίνει την 14η Μαΐου ως μέρα εκλογών στην Ελλαδα.

Την πιθανότητα εκλογών την ίδια ημέρα, σε Ελλάδα και Τουρκία, σημειώνει η τουρκική Hurriyet.

«Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εγκατέλειψε τα σχέδιά του να προσέλθει στις κάλπες στις 9 Απριλίου λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, εξετάζει τις 14 ή 21 Μαΐου ως νέα ημερομηνία εκλογών. Εάν ο Μιτσοτάκης αποφασίσει στις 14 Μαΐου, οι εκλογές θα γίνουν την ίδια μέρα με την Τουρκία», αναφέρεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Ελληνοτουρκικά: Εκλογες ίδια μέρα σε Ελλάδα και Τουρκία;

Ελληνοτουρκικά: Εκλογες ίδια μέρα σε Ελλάδα και Τουρκία;

Σύμφωνα με τους Τούρκους, μετά «το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που εγκατέλειψε τα σχέδια για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 9 Απριλίου, εξετάζει τις 14 ή 21 Μαΐου ως νέα ημερομηνία εκλογών».

«Εάν ο Μητσοτάκης αποφασίσει στις 14 Μαΐου, οι εκλογές θα διεξαχθούν την ίδια μέρα σε Τουρκία και Ελλάδα. Στην ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Μητσοτάκης ζήτησε για άλλη μια φορά συγγνώμη και τόνισε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί σε βάθος», σημειώνεται.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε: «Αυτό το ατύχημα συνέβη σε μια περίοδο που ήμασταν στο τιμόνι της διοίκησης της χώρας. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από μια σειρά από ανθρώπινα λάθη. Αν είχαμε την απαραίτητη τεχνολογία και υποδομή, αυτό το ατύχημα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Δεν πρόκειται να τσακωθούμε για το ποιος φταίει. Ας το παραδεχτούμε, όλοι φταίμε. ΖΗΤΩ συγγνωμη. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω», αναφέρει εκτός των άλλων το δημοσίευμα της Hurriyet.

Διαβάστε επίσης:

F-16: Πονοκέφαλος για τους Τούρκους το ραντάρ AESA των ελληνικών Viper

Τουρκία: «Τρίζει η καρέκλα» του Ερντογάν – Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις επικείμενες εκλογές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Εκλογες ίδια μέρα σε Ελλάδα και Τουρκία;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ