Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Μεγάλο ντέρμπι βλέπουν οι δημοσκόποι στην Τουρκία – Άτυπη συμφωνία με την Ελλάδα!

Ελλάδα και Τουρκία έκαναν μία άτυπη συμφωνία για να ηρεμήσουν τα… πνεύματα στο Αιγαίο!

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Μεγάλο ντέρμπι βλέπουν οι δημοσκόποι στην Τουρκία – Άτυπη συμφωνία με την Ελλάδα!Ελληνοτουρκικά: Μεγάλο ντέρμπι βλέπουν οι δημοσκόποι στην Τουρκία – Άτυπη συμφωνία με την Ελλάδα!

Νέο ενδιαφέρον παίρνουν πλέον τα ελληνοτουρκικά, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον ΣΚΑΪ και τον ανταποκριτή του καναλιού Μανώλη Κωστίδη, η Τουρκία και η Ελλάδα αλλάζουν τη στάση τους.

Συγκεκριμένα υπάρχει πλέον ένα μορατόριουμ για μη διενέργεια ασκήσεων εθνικής εμβέλειας σε αέρα και θάλασσα, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση στο Αιγαίο.

Σε αυτό τονίζεται ότι έχει παίξει ρόλο και η επιθυμία των ΗΠΑ προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και αν είναι δυνατό, να τα βρουν Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρος, Αίγυπτος και Ισραήλ στο ενεργειακό κομμάτι.

Ελληνοτουρκικά: Φόβοι για νοθεία στις εκλογές της Τουρκίας!

Ακόμα πολύ μεγάλη συζήτηση γίνεται για τις εκλογές στην Τουρκία, αφού οι δημοσκόποι βλέπουν αρκετά μεγάλο ντέρμπι σε αυτές.

Συγκεκριμένα δίνουν μπροστά τον Κιλιτσντάρογλου με 45% έναντι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πού Φτάνει στο 42%.

Τονίζεται Μάλιστα ότι σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ κλειστό, θα πρέπει να υπάρχει ασφάλεια στις κάλπες κυρίως στις ανατολικές περιοχές προκειμένου να ελέγχονται σωστά οι ψήφοι.

Έτσι θα αποτραπεί κάθε είδους νοθεία και αυτός που θα ψηφιστεί από τον κόσμο θα είναι και αυτός που θα ανέβει δίκαια στην εξουσία.

Πάντως ξεκαθαρίζεται ότι ο Ερντογάν είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση αφού ζητάει συνέχεια συνεργασίες και υποψηφιότητες σε άλλους ανθρώπους οι οποίοι του κλείνουν ένας-ένας την πόρτα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Μεγάλο ντέρμπι βλέπουν οι δημοσκόποι στην Τουρκία – Άτυπη συμφωνία με την Ελλάδα!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ