Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Ο Κώστας Μπακογιάννης πάει στην Τουρκία για συμπαράσταση στον εχθρό του Ερντογάν

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης λογαριάζεται ως ο μεγαλύτερος πολιτικός αντίπαλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Mυστήριο η αντίδραση του Τούρκου προέδρου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Ελληνοτουρκικά: Ο Κώστας Μπακογιάννης πάει στην Τουρκία για συμπαράσταση στον εχθρό του Ερντογάν

Ελληνοτουρκικά: Ο Κώστας Μπακογιάννης πάει στην Τουρκία για συμπαράσταση στον εχθρό του Ερντογάν και δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης.

Πολλοί δήμαρχοι από την Ευρώπη θα πάνε στην Κωνσταντινούπολη για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον δήμαρχο της πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Να θυμίσουμε ότι Τούρκος εισαγγελέας ζήτησε την «στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων» του Εκρέμ Ιμάμογλου, εξαιτίας ποινής φυλάκισης 2 ετών 7 μηνών και 15 ημερών που του επιβλήθηκε για «προσβολή αξιωματούχων» του Ανώτατου Εκλογικού Συμβουλίου της Τουρκίας.

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης λογαριάζεται ως ο μεγαλύτερος πολιτικός αντίπαλος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ελληνοτουρκικά: Ο Κώστας Μπακογιάννης πάει στην Τουρκία για συμπαράσταση στον εχθρό του Ερντογάν

Την συμπαράστασή τους στον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης θα εκφράσουν οι δήμαρχοι της Φλωρεντίας, του Παρισιού, του Ανόβερο, του Λιντς και της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτο Θέμα έγινε η Βανδή στην Τουρκία για το τσιγάρο του Μπισμπίκη

Ελληνοτουρκικά: Συνεχίζει τις επιθέσεις στην Ελλάδα ο Ακάρ – «Να διδαχθούν από το 1922»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Ο Κώστας Μπακογιάννης πάει στην Τουρκία για συμπαράσταση στον εχθρό του Ερντογάν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ