Αρχική » Viral

Πρώτο Θέμα έγινε η Βανδή στην Τουρκία για το τσιγάρο του Μπισμπίκη

«Τιμωρείται η πόζα της γνωστής τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή στη σκηνή».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή Viral
Πρώτο Θέμα έγινε η Βανδή στην Τουρκία για το τσιγάρο του Μπισμπίκη

Πρώτο Θέμα έγινε η Βανδή στην Τουρκία για το τσιγάρο του Μπισμπίκη στις φωτογραφίες του φιλιού τους.

Οι φωτογραφίες μίας από τις πιο «διάσημες Ελληνίδες τραγουδίστριες, που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια συναυλίας ώθησαν τις αρχές να αναλάβουν δράση». σημειώνει το τουρκικό sozcu.com.tr.

«Τιμωρείται η πόζα της γνωστής τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή στη σκηνή», γράφουν οι Τούρκοι, τονίζοντας πως όταν «δημοσιεύτηκαν στα social media οι φωτογραφίες της 53χρονης Βανδής με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, οι εικόνες προκάλεσαν την αντίδραση ορισμένων χρηστών των social media».

Πρώτο Θέμα έγινε η Βανδή στην Τουρκία για το τσιγάρο του Μπισμπίκη

«Στις φωτογραφίες την ώρα που η Βανδή φιλούσε τον αγαπημένο του Μπισμπίκη, ο ελληνικός λαός παρατήρησε ότι ο σύντροφος της γνωστής τραγουδίστριας κρατούσε ένα τσιγάρο στο χέρι. Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν στα σχόλια αν αυτό “σημαίνει ότι η απαγόρευση του καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους έχει αρθεί”», αναφέρεται.

«Μετά τις αντιδράσεις, ο Έλληνας υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είπε ότι οι έρευνες «για αυτή τη φωτογραφία βρίσκονται σε εξέλιξη και ο κανόνας του καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους ισχύει για όλους και το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους απαγορεύεται αυστηρά».

Ο Πλεύρης «δεν αποκάλυψε πόσα πρόστιμα θα επιβληθούν στον χώρο ή στον Μπισμπίκη», σημειώνεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι Τούρκοι βλέπουν πόλεμο με την Ελλάδα τον Μάρτιο

Ελληνοτουρκικά: Συνεχίζει τις επιθέσεις στην Ελλάδα ο Ακάρ – «Να διδαχθούν από το 1922»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώτο Θέμα έγινε η Βανδή στην Τουρκία για το τσιγάρο του Μπισμπίκη». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ