Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Rafale από το Κατάρ η Τουρκία και Bayraktar από τα ΗΑΕ η Ελλάδα;

Rafale αυτοί απο το παράθυρο, Bayraktar εμείς;

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: Rafale από το Κατάρ η Τουρκία και Bayraktar από τα ΗΑΕ η Ελλάδα;

Ελληνοτουρκικά: Rafale από το Κατάρ η Τουρκία με Bayraktar από τα ΗΑΕ η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η απάντηση της Αθήνας στους τουρκικούς σχεδιασμούς.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εμφάνισαν σε εκδήλωση τουρκικά Bayraktar, που έχουν αγοράσει από την Τουρκία.

Μάλιστα με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκε και το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com το οποίο εκανε λόγο για επιβεβαίωση της είδησης της αγοράς των Bayraktar από τα ΗΑΕ.

«Το BAYRAKTAR TB2 που παρέχεται από τα ΗΑΕ έχει επιβεβαιωθεί με αυτή τη φωτογραφία», τιτλοφορείται η δημοσίευση του τουρκικού σάιτ.

Ελληνοτουρκικά: Rafale από το Κατάρ η Τουρκία και Bayraktar από τα ΗΑΕ η Ελλάδα;

Ελληνοτουρκικά: Rafale από το Κατάρ η Τουρκία και Bayraktar από τα ΗΑΕ η Ελλάδα;

«Bayraktar TB2 SİHA που ανήκει στα ΗΑΕ εμφανίστηκε για πρώτη φορά. Τον Νοέμβριο του 2022, δημοσιεύσαμε έναν ισχυρισμό ότι “Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θέλουν να προμηθευτούν 120 Bayraktar TB2 SİHA από την Τουρκία” . Αυτό δεν είναι αξίωση ή αίτημα αλλά ακριβής κατάσταση. Το Bayraktar TB2 SİHA που ανήκει στα ΗΑΕ εμφανίστηκε για πρώτη φορά», τονίζεται.

Μάλιστα σύμφωνα με τους Τούρκους τα εμιρετιανά Bayraktar TB2 SİHA χρησιμοποιήθηκαν σε άσκηση, μαζί με τα κινεζικής κατασκευής Wing Loong II SİHA που ανήκουν επίσης στον στρατό των ΗΑΕ.

Να σημειωθεί πως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θέτουν τη μεταφορά τεχνολογίας στις χώρες προμηθευτές ως απόλυτη προϋπόθεση για αμυντικές προμήθειες μεγάλης κλίμακας.

Λέτε να δούμε ασκήσεις των Εμιρετιανών και στην Ελλάδα με τουρκικά – εμιρετιανά Bayraktar όπως σχεδιάζουν να κάνουν οι Τούρκοι με τα καταριανά Rafale;

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Μετάνιωσε η Ινδονησία που πήρε τις αγγλικές φρεγάτες που πουλούσαν και στην Ελλάδα – Ευτυχώς η Αθήνα πηρε της Belharra

Κάμπιες: Οι τρίχες με τοξίνες σαν καμάκια που πετούν στον άνθρωπο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Rafale από το Κατάρ η Τουρκία και Bayraktar από τα ΗΑΕ η Ελλάδα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ