Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Εμφανίστηκε η νέα τουρκικη φρεγάτα F-515 Istanbul

O διοικητής του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, Αντιναύαρχος Καντίρ Γιλντίζ επιθεώρησε τη φρεγάτα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Εμφανίστηκε η νέα τουρκικη φρεγάτα F-515 Istanbul

Εμφανίστηκε η νέα τουρκικη φρεγάτα F-515 Istanbul, η οποία, «μετράει μέρες για να μπει στο απόθεμα του Πολεμικού Ναυτικού» της Τουρκίας.

Η φρεγάτα F-515 Istanbul πέρασε κάτω από τη γέφυρα Οσμανγκαζί και επισκέφτηκε το λιμάνι Γκιουλούκ, όπου βρίσκεται η τουρκική διοίκηση του ναυτικού και τουρκική ναυτική βάση.

Η φρεγάτα Istanbul συνεχίζει τις θαλάσσιες δοκιμές ενώ ο διοικητής του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, Αντιναύαρχος Καντίρ Γιλντίζ επιθεώρησε τη φρεγάτα.

Εμφανίστηκε η νέα τουρκικη φρεγάτα F-515 Istanbul

Η TCG Istanbul (F-515) είναι το πρώτο πλοίο τις MİLGEM İ-class ενώ έχει υπογραφεί σύμβαση για την παραγωγή τριών ακόμη φρεγατών. Αυτές οι φρεγάτες, σύμφωνα με τους Τούρκους θα κατασκευαστούν σε 36 μήνες.

Την ίδια ώρα, ότι τα μίνι αεροπλανοφόρα TCG Anadolu και TCG Trackya (σ.σ. θα ακολουθήσει σύμφωνα με τους Τούρκους η κατασκευή του) αλλάζουν τις ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο υπερ της Τουρκίας, υποστηρίζει το γαλλικό αμυντικό σάιτ meta-defense.fr.

Σύμφωνα με τους Γάλλους το Anadolu θα «παρέχει στο τουρκικό ναυτικό σημαντικές νέες δυνατότητες, ενώ, περισσότερο από ποτέ, οι σχέσεις της Άγκυρας με τον Έλληνα γείτονά της είναι πολύ τεταμένες, ιδίως όσον αφορά το μέλλον πολλών νησιά του Αιγαίου».

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Προετοιμασία πολέμου από Ελλάδα και Αρμενία

Έτριβαν τα μάτια τους με αυτά που είδαν για το φυσικό αέριο σε Ιόνιο και Κρήτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμφανίστηκε η νέα τουρκικη φρεγάτα F-515 Istanbul». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ