Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Προετοιμασία πολέμου από Ελλάδα και Αρμενία

«Συνεχίζουν τις κινήσεις τους κατά της Άγκυρας στη γεωπολιτική της περιοχή».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Προετοιμασία πολέμου από Ελλάδα και Αρμενία

Τούρκοι: Προετοιμασία πολέμου από Ελλάδα και Αρμενία σημειώνεται σε τουρκικό ρεπορτάζ με φόντο τη λύση δύο κρατών στην Κύπρο.

Οι Τούρκοι στέκονται στις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδιας, ο οποιος υπογράμμισε κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο πως «δεν μπορεί να υπάρξει λύση δύο κρατών».

«Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η Αρμενία, η Ελλάδα και η ελληνοκυπριακή διοίκηση υπέγραψαν σχέδιο στρατιωτικής συνεργασίας», τονίζεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Τούρκοι: Προετοιμασία πολέμου από Ελλάδα και Αρμενία

Σύμφωνα με τους Τούρκους, «οι ανατολικοί και δυτικοί γείτονες της Τουρκίας συνεχίζουν τις κινήσεις τους κατά της Άγκυρας στη γεωπολιτική της περιοχή».

«Η Αρμενία και η Ελλάδα, που έχουν ενωθεί ενάντια στην Τουρκία εδώ και πολλά χρόνια, αποφάσισαν τελικά να αναπτύξουν στρατιωτική συνεργασία το 2023 και υπέγραψαν συμφωνία που περιελάμβανε την ελληνοκυπριακή διοίκηση της Νότιας Κύπρου. Η υπογραφείσα συμφωνία ήρθε μετά την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Άμυνας στη Νότια Κύπρο», τονίζεται.

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι περιγράφουν την επίθεση με τουρκικα drone και πως θα γίνει ο κορεσμός της εχθρικής αεράμυνας.

Τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το τουρκικό «τέλειο τρίο», το οποίο όπως αναφέρεται είναι τα νέα τουρκικά μαχητικά KAAN, τα τουρκικά drone ANKA-3 και τα καμικάζι drone τους κατά συστημάτων αεράμυνας.

Σύμφωνα με τους Τούρκους τα KAAN με τα ANKA-3 θα είναι οι κύριοι εκφραστές της επίθεσης, με τον πιλότο των KAAN να μπορεί να διοικεί τα τουρκικά drone με ειδικό κράνος.

Διαβάστε επίσης:

Γάλλοι: Τα TCG Anadolu και TCG Trackya αλλάζουν τις ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο υπερ της Τουρκίας

Έτριβαν τα μάτια τους με αυτά που είδαν για το φυσικό αέριο σε Ιόνιο και Κρήτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Προετοιμασία πολέμου από Ελλάδα και Αρμενία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ