Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Έμπλεξε ο Ερντογάν την Τουρκία με την επίθεση στην Συρία – Τρεις Τούρκοι νεκροί από βροχή ρουκετών από την Συρία

Είναι σίγουρο πως η πολιτική του Ερντογάν θα μπλέξει την Τουρκία, η οποία μετρά θύματα από τις αποφάσεις του Τούρκου προέδρου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Έμπλεξε ο Ερντογάν την Τουρκία με την επίθεση στην Συρία - Τρεις Τούρκοι νεκροί από βροχή ρουκετών από την Συρία

Έμπλεξε ο Ερντογάν την Τουρκία με την επίθεση στην Συρία, με τρεις Τούρκους να χάνουν την ζωή τους από βροχή ρουκετών από την Συρία στο έδαφος της Τουρκίας.

Η Τουρκία έκανε σειρά χτυπημάτων από τον αέρα στην Συρία και το Ιράκ, με την απάντηση να αφορά σε βροχή ρουκετών στο έδαφος της Τουρκίας.

Το αποτέλεσμα της τουρκικής επίθεσης και της αντεπίθεσης ήταν τουλάχιστον τρεις Τούρκοι να χάσουν την ζωή τους στην μεθοριακή πόλη τουρκική πόλη Καρκαμίς.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε το σήμα για την τουρκική επίθεση στους Κούρδους σε Συρία και Ιράκ.

Έμπλεξε ο Ερντογάν την Τουρκία με την επίθεση στην Συρία

Μάλιστα, για να γίνουν τα τουρκικά χτυπήματα οι Τούρκοι πήραν άδεια από τους Ρώσους, οι οποίοι και «καθάρισαν» τον συριακό ουρανό.

Είναι σίγουρο πως η πολιτική του Ερντογάν θα μπλέξει την Τουρκία, η οποία μετρά θύματα από τις αποφάσεις του Τούρκου προέδρου.

Νωρίτερα, τουρκικά πολεμικά μαχητικά που απογειώθηκαν από την Μαλάτια και το Ντιγιαρμπακίρ αλλά και τουρκικά drone που επιχείρησαν από την βάση του Μπάτμαν, έπληξαν στόχους στη Συρία και το Ιράκ.

Ο Τούρκος ειδικός σε θέματα ασφαλείας και τρομοκρατίας, Αμπντουλάχ Αγκάρ, σημείωσε μιλώντας στην τουρκική Milliyet πως η σύγχρονη δραστηριότητα των συγκεκριμένων χτυπημάτων αφορούσε σε συνολική απόσταση 1.280 χλμ και σε βάθος 195 χλμ εντός της Συρίας και του Ιράκ.

«Από χθες, ο τουρκικός στρατός χτύπησε γραμμή μήκους 600 χιλιομέτρων σε έκταση 130 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων. 130 χιλιάδες km² είναι ακριβώς η Ελλάδα. Τα 600 χλμ. ισοδυναμούν με την απόσταση πτήσης μαχητικών του τουρκοελληνικού μετώπου από το βορρά προς το νότο της Ελλάδας. Υπάρχει πραγματικά ένα ισχυρό μήνυμα για όσους θέλουν να ακούσουν εδώ», ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter o Τούρκος στρατιωτικός αναλυτής Γιουκσέλ Χος.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Χτυπήσαμε έκταση όσο η Ελλάδα – Σαφές το μήνυμα τι μπορούμε να κάνουμε

Ελληνοτουρκικά: Εθνικιστικό παραλήρημα από Μπαχτσελί – Το όραμα του «αιώνα της Τουρκίας» και οι συγκρίσεις με το 1919

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έμπλεξε ο Ερντογάν την Τουρκία με την επίθεση στην Συρία – Τρεις Τούρκοι νεκροί από βροχή ρουκετών από την Συρία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ