Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Χτυπήσαμε έκταση όσο η Ελλάδα – Σαφές το μήνυμα τι μπορούμε να κάνουμε

«Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα προς χώρες όπως η Ελλάδα, που έχουν υιοθετήσει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία», ανέφερε ο Αμπντουλάχ Αγκάρ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Χτυπήσαμε έκταση όσο η Ελλάδα στο Ιράκ και την Συρία, με ειδικούς να κάνουν λόγο για σαφές το μήνυμα τι μπορούν να κάνουν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Τουρκικά πολεμικά μαχητικά που απογειώθηκαν από την Μαλάτια και το Ντιγιαρμπακίρ αλλά και τουρκικά drone που επιχείρησαν από την βάση του Μπάτμαν, έπληξαν στόχους στη Συρία και το Ιράκ.

Ο Τούρκος ειδικός σε θέματα ασφαλείας και τρομοκρατίας, Αμπντουλάχ Αγκάρ, σημείωσε μιλώντας στην τουρκική Milliyet πως η σύγχρονη δραστηριότητα των συγκεκριμένων χτυπημάτων αφορούσε σε συνολική απόσταση 1.280 χλμ και σε βάθος 195 χλμ εντός της Συρίας και του Ιράκ.

Τούρκοι: Χτυπήσαμε έκταση όσο η Ελλάδα – Σαφές το μήνυμα τι μπορούμε να κάνουμε

«Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μήνυμα προς χώρες όπως η Ελλάδα, που έχουν υιοθετήσει εχθρική στάση απέναντι στην Τουρκία», ανέφερε ο Αμπντουλάχ Αγκάρ.

«Είναι μεγάλη δουλειά να είσαι μια επιχείρηση με τόσα πολεμικά αεροσκάφη, αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης και προειδοποίησης, αεροσκάφη τάνκερ, χρησιμοποιώντας τόσες πολλές διαφορετικές βάσεις και χρησιμοποιώντας τόσα πολλά αεροσκάφη», συμπλήρωσε.

Τούρκοι: Χτυπήσαμε έκταση όσο η Ελλάδα - Σαφές το μήνυμα τι μπορούμε να κάνουμε

«Από χθες, ο τουρκικός στρατός χτύπησε γραμμή μήκους 600 χιλιομέτρων σε έκταση 130 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων. 130 χιλιάδες km² είναι ακριβώς η Ελλάδα. Τα 600 χλμ. ισοδυναμούν με την απόσταση πτήσης μαχητικών του τουρκοελληνικού μετώπου από το βορρά προς το νότο της Ελλάδας. Υπάρχει πραγματικά ένα ισχυρό μήνυμα για όσους θέλουν να ακούσουν εδώ», ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter o Τούρκος στρατιωτικός αναλυτής Γιουκσέλ Χος.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Γέλιο από την πρώτη δοκιμή του τουρκικού υπερ – drone – Είστε σίγουροι ότι πετάει;

Ελληνοτουρκικά: Εθνικιστικό παραλήρημα από Μπαχτσελί – Το όραμα του «αιώνα της Τουρκίας» και οι συγκρίσεις με το 1919

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Χτυπήσαμε έκταση όσο η Ελλάδα – Σαφές το μήνυμα τι μπορούμε να κάνουμε». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ