Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Επίδειξη δύναμης από τον Ερντογάν – «Τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς την Τουρκία»

Παγκόσμια δύναμη η Τουρκία σύμφωνα με τον Ερντογάν - Κανένα σχέδιο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εκείνη

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Επίδειξη δύναμης από τον Ερντογάν - «Τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς την Τουρκία»

Επίδειξη δύναμης για λογαριασμό της Τουρκίας έκανε ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τόνισε πως κανένα σχέδιο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης , ο Ερντογάν χαρακτήρισε την Τουρκία ως μια Παγκόσμια δύναμη με ξεχωριστό ρόλο στα δρώμενα.

«Στον κόσμο δεν μπορεί να πετύχει κανένα σχέδιο δίχως την Τουρκία. Όλοι θα χτυπήσουν την πόρτα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, οποίος παράλληλα τόνισε πως η χώρα του πρέπει να εκμεταλλευτεί άμεσα την αποπομπή του Μπομπ Μενέντεζ.

Ακόμη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε πως η Τουρκία ισχυροποιείται με τις υποδομές της και είναι αναμενόμενο να έρχεται αντιμέτωπη με το παγκόσμιο καθεστώς.

Παράλληλα, τόνισε πως σε κοντινή ή μακρινή γεωγραφία δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει κανένα σχέδιο δίχως την Τουρκία κι αν επιχειρηθεί δεν θα πετύχει.

Όσοι μάλιστα το επιχείρησαν στο τέλος υποχρεώθηκαν να αιτηθούν την βοήθεια της Τουρκίας, την υποστήριξη της Τουρκίας και την συμμαχία της Τουρκίας. Παρά την ξεκάθαρη πραγματικότητα υπάρχουν κάποιοι που ονειροπολούν αλλά να είστε σίγουροι πως και αυτοί θα χτυπήσουν την πόρτα της Τουρκίας ανέφερε σε μια επίδειξη ισχύος ο Τούρκος πρόεδρος.

Την ίδια ώρα όμως, δεν άργησε να στείλει ένα νέο μήνυμα στις ΗΠΑ, λέγοντας πως  χρησιμοποιούν ως όπλο εναντίον της Τουρκίας, όλα της τα κενά ,τις ευαισθησίες αλλά και τις ελλείψεις της.

Δείτε τα όσα είπε ο Μανώλης Κωστίδης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδειξη δύναμης από τον Ερντογάν – «Τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς την Τουρκία»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ