Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ερντογάν: Μυστήριο με το ταξίδι του στις ΗΠΑ – Τι έχει συμβεί;

Ταξίδι στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο φαίνεται ότι κάτι πάει στραβά.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Ερντογάν: Μυστήριο με το ταξίδι του στις ΗΠΑ – Τι έχει συμβεί;

Καθόλου σίγουρα δεν είναι πλέον η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις ΗΠΑ, όπου στις 9 Μαΐου θα είχε συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, έχουν προκύψει κάποια δημοσιεύματα για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι το ταξίδι αυτό μάλλον έχει ακυρωθεί, χωρίς κανένας να γνωρίζει τους λόγους, ενώ η Άγκυρα δεν έχει διαψεύσει ακόμα τίποτα, βάζοντας… φωτιά στις φήμες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Voice of America υπέβαλε ερώτηση προς την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα, η οποία σχολίασε πως «Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα σχέδιά μας να έχουμε επαφές υψηλού επιπέδου με κάθε ευκαιρία».

Ήδη όμως έχουν αρχίσει να βγαίνουν πολλά για την επικείμενη και πιθανή ακύρωση του ταξιδιού, αφού κάποιοι κάνουν λόγο για αμερικανική δυσφορία μετά την εγκάρδια συνάντηση του Ερντογάν με τον ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε.

Δείτε τα όσα αναφέρονται για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ερντογάν: Μυστήριο με το ταξίδι του στις ΗΠΑ – Τι έχει συμβεί;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ