Αρχική » Γεωστρατηγική

Τώρα: Περίεργα παιχνίδια των Τούρκων στο Καστελόριζο

Και σκεφτείτε πως λίγο μετά οι δύο αντιπροσωπίες, Τούρκοι και Έλληνες, συναντιόνταν στην Αθήνα για να οικοδομηθούν σχέσεις... εμπιστοσύνης.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική
Τώρα: Περίεργα παιχνίδια των Τούρκων στο Καστελόριζο - Μας πιάσανε κορόιδο

Τώρα: Περίεργα παιχνίδια των Τούρκων στο Καστελόριζο με ΝAVTEX από την Τουρκία σε άσκηση του ΝΑΤΟ στα ελληνικά χορικά ύδατα στο Καστελόριζο.

Πρόκειται για τουρκική αντι-NAVTEX που εξέδωσε ο τουρκικός σταθμός της Αττάλεια με τους Τούρκους να κάνουν λόγο για περιοχή «υπό τουρκική δικαιοδοσία».

Και σκεφτείτε πως λίγο μετά οι δύο αντιπροσωπίες, Τούρκοι και Έλληνες, συναντιόνταν στην Αθήνα για να οικοδομηθούν σχέσεις… εμπιστοσύνης.

Μάλιστα ο γνωστός Τούρκος στρατιωτικός αναλυτής, Τουράν Ογκούζ, σημειώνει στον λογαριασμό του στο Twitter ότι «αυτά τα ατελείωτα μικρά φτηνά κόλπα της Ελλάδας είναι κουραστικά και κακόβουλα. Φαίνεται ότι χρησιμοποιούν τη διαδικασία ύφεσης μεταξύ των δύο χωρών μόνο για να αποκομίσουν το δικό τους όφελος».

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Ισχυρό και ευέλικτο το φράγμα έναντι κάθε αεροπορικής επίθεσης από την Ελλάδα και τώρα – Θαυμασμός της ελληνικής αεράμυνας

Τρομερή πίεση σε Ελλάδα και Ισπανία για να δώσουν αντιαεροπορικά συστήματα στην Ουκρανία – Τι αναφέρουν οι FT!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τώρα: Περίεργα παιχνίδια των Τούρκων στο Καστελόριζο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ