Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Φρεγάτες: Οι ελληνικές Belharra τρομάζουν τους Τούρκους και παίρνουν στα κρυφά Type 23 από την Αγγλία;

Ερείπιο το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό - Βλέπει την Ελλάδα να κάνει άλματα και αγχώνεται η Άγκυρα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Φρεγάτες: Οι ελληνικές Belharra τρομάζουν τους Τούρκους και παίρνουν στα κρυφά Type 23 από την Αγγλία;

Φρεγάτες: Οι ελληνικές Belharra τρομάζουν τους Τούρκους και παίρνουν στα κρυφά Type 23 από την Αγγλία αφού βλέπουν τις φρεγάτες τους να μένουν πίσω σε σχέση με την Ελλάδα;

Οι 16 φρεγάτες που υπηρετούν στο τουρκικο Πολεμικό Ναυτικό κρίθηκαν λίγες, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι ανεπίσημα να βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Άγγλους για την αγορά από την Τουρκία μεταχειρισμένων φρεγατών Type 23.

Oι τέσσερις νεότερες φρεγάτες κλάσης BARBAROS τελούν σήμερα υπό εκσυγχρονισμό ημιζωής με τουρκικά εθνικά μέσα πράγμα που τις κάνει να υστερούν σε σχέση με τις ελληνικές Belharra.

Οι υπόλοιπες τέσσερις τουρκικές φρεγάτες κλάσης YAVUZ έχουν φτάσει τα 30 χρόνια υπηρεσίας, έχοντας τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια «ζωής».

Φρεγάτες: Οι ελληνικές Belharra τρομάζουν τους Τούρκους και παίρνουν στα κρυφά Type 23 από την Αγγλία;

Στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό παραμένουν και οκτώ φρεγάτες κλάσης GABYA.

Οι GABYA είναι επίσης πολύ παλιές φρεγάτες, αφού έχουν φτάσει τα 40 χρόνια υπηρεσίας.

Όπως γίνεται αντιληπτό η Τουρκία δεν διαθέτει σύγχρονες φρεγάτες, τις οποία θα διαθέτει σε πολύ λίγο η Ελλάδα, ενώ έρχονται και οι 3+1 κορβέτες – ελαφρές φρεγάτες.

Την ίδια ώρα η Τουρκία θα βγάλει σε λίγο στην Ανατολική Μεσόγειο το μίνι αεροπλανοφόρο της TCG ANADOLU το οποίο και θα χρειατεί σύγχρονη ομάδα υποστήριξης.

Έτσι οι Τούρκοι βλέπουν τις μεταχειρισμένες φρεγάτες Type 23 ως «μια πραγματικά καλή επιλογή».

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Η Τουρκία αγόρασε τις Type 23 στα κρυφά – Τις ήθελε και η Ελλάδα

Ο Θρύλος των Θρύλων Eddie Kidd

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φρεγάτες: Οι ελληνικές Belharra τρομάζουν τους Τούρκους και παίρνουν στα κρυφά Type 23 από την Αγγλία;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ