Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Γάλλοι: Πώς οι Έλληνες αναζωογόνησαν τη Naval Group και τώρα φτιάχνει drone υποβρύχιο δολοφόνο

Ανθυποβρυχιακές ή κατά πλοίων τορπίλες και ναυτικές νάρκες από drone υποβρύχια.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Γάλλοι: Πώς οι Έλληνες αναζωογόνησαν τη Naval Group και τώρα φτιάχνει drone υποβρύχιο δολοφόνο

Γάλλοι: Πώς οι Έλληνες αναζωογόνησαν τη Naval Group και τώρα φτιάχνει drone υποβρύχιο δολοφόνο με αυτονομία εβδομάδων κάτω από το νερό και τορπίλες κατά πλοίων.

Ευθεία παραδοχή των Γάλλων πως η Ελλάδα με την παραγγελία των τριών φρεγατών FDI Belharra αναζωογόνησε την γαλλική Naval Group, ενώ η γαλλική εταιρεία χρειαζόταν αποκατάσταση της εικόνας της μετά την ακυρωθείσα συμφωνία υποβρυχίων με την Αυστραλία.

Τώρα, η Naval Group, «ανοίγει απαράμιλλες επιχειρησιακές, βιομηχανικές και εμπορικές προοπτικές, ιδίως για την αντιμετώπιση του νέες προκλήσεις που αναδύονται στους ωκεανούς», γράφει το meta-defense.fr.

Γάλλοι: Πώς οι Έλληνες αναζωογόνησαν τη Naval Group και τώρα φτιάχνει drone υποβρύχιο δολοφόνο

H Νaval Group παρουσίασε drone υποβρύχιο μήκους 10 μέτρων και εκτοπίσματος 10 τόνων «εμπνευσμένο από μεγάλα κητώδη όπως η σπερματοφάλαινα».

Σύμφωνα με τη Naval Group το νέο της υποβρύχιο είναι σε θέση να πλεύσει, στη σημερινή του μορφή, για αρκετές ημέρες σε αυτόνομες καταδύσεις, με ταχύτητα πλεύσης 6 κόμβων και μέγιστη ταχύτητα 15 κόμβων.

Την ίδια ώρα, η Naval Group έχει σχεδιάσει το βασικό της μοντέλο drone υποβρυχίου, μήκους 20 μέτρων, το οποίο θα διαθέτει σύστημα πρόωσης AIP που θα του δίνει αυτονομία κατάδυσης αρκετών εβδομάδων και τη δυνατότητα να μεταφέρει μεγάλα φορτία, όπως ανθυποβρυχιακές ή κατά πλοίων τορπίλες και ναυτικές νάρκες, «ανοίγοντας ένα τεράστιο φάσμα δυνατοτήτων σε επιχειρησιακό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης:

Ο τουρκικός πύραυλος TayFun. Τι λένε οι Τούρκοι

Ζεματισμένοι» οι Τούρκοι με τη στενή συνεργασία: «Αν επιτεθούμε στην Ελλάδα, θα βρούμε μπροστά μας τις ΗΠΑ;»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γάλλοι: Πώς οι Έλληνες αναζωογόνησαν τη Naval Group και τώρα φτιάχνει drone υποβρύχιο δολοφόνο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ