Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οι Γάλλοι εξαφάνισαν την Τουρκία από τον χάρτη

Επίσης όμως φαίνεται από τον χάρτη ότι ελληνικές και γαλλικές δυνάμεις απέφυγαν μία συγκεκριμένη περιοχή.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Οι Γάλλοι εξαφάνισαν την Τουρκία από τον χάρτη

Οι Γάλλοι εξαφάνισαν την Τουρκία από τον χάρτη σε ανακοίνωση του γαλλικού υπουργείου Άμυνας για την κοινή άσκηση με την Ελλάδα.

«Στη Μεσόγειο, η στρατιωτική #συνεργασία 🇬🇷🇫🇷 σε δράση. Σημαίνει εκπαίδευση με την Ελλάδα #μαζί στη θάλασσα και στον αέρα σε ειδικά σενάρια δράσης. Στόχος: ενίσχυση της κοινής στρατηγικής μας κουλτούρας και διατήρηση υψηλού επιπέδου διαλειτουργικότητας», αναφέρεται στο tweet του γαλλικού υπουργείου Άμυνας.

Το ποστάριστμα των Γάλλων, συνοδεύεται με γραφικό από την θέση των ελληνογαλλικών δυνάμεων κατά την διάρκεια των κοινών ασκήσεων στην Μεσόγειο.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως από τον χάρτη οι Γάλλοι έχουν αφαιρέσει τελειως την Τουρκία.

Επίσης όμως φαίνεται από τον χάρτη ότι ελληνικές και γαλλικές δυνάμεις απέφυγαν την περιοχή του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονιου, ανατολικά της Κρήτης.

Οι Γάλλοι εξαφάνισαν την Τουρκία από τον χάρτη

Μάλιστα χρήστες του διαδικτύου πήραν την… πάσα από τους Γάλλους και το προχώρησαν λίγο… παραπάνω, μεταφέροντας την Τουρκίας στον Ατλαντικό.

Οι Γάλλοι εξαφάνισαν την Τουρκία από τον χάρτη

Λίγες ώρες μετά το γαλλικό υπουργείο Άμυνας κατέβασε την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Την ίδια ώρα πάντως, ως ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, την οποία χαιρετίζει η Ελλάδα, χαρακτηρίζουν διπλωματικές πηγές την ομόφωνη υιοθέτηση από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ της απόφασης για την ανανέωση της Αποστολής του ΟΗΕ στη Λιβύη για ένα χρόνο.

Όπως αναφέρει το hellasjournal.com, στο κείμενο, το οποίο ομοφώνως ενέκριναν οι μόνιμοι αντιπρόσωποι των πέντε μόνιμων μελών του Σ.Α. ΟΗΕ, γίνεται παραπομπή στο άρθρο 6 του Φόρουμ Πολιτικού Διαλόγου της Λιβύης (Libyan Political Dialogue Forum) όπου γίνεται σαφές ότι η προσωρινή κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να συνάπτει συμφωνίες που μακροπρόθεσμα δεσμεύουν τη χώρα, αναφορά σαφέστατη στο τουρκολιβυκό μνημόνιο.

Διαβάστε επίσης:

Ναύαρχος Εγκολφόπουλος: Οι Αμερικανοί ξεκαθάρισαν πως όπου κάνουν έρευνες νότια της Κρήτης δεν θα πετά ούτε… θα βρίσκεται στην θάλασσα τίποτα τουρκικό

Ταφόπλακα στη συμφωνία Λιβύης και Τουρκίας – Δικαίωση για την Ελλάδα

Τρόμος για τους Τούρκους τα 38 Αμερικανικά Black Hawk που θα παραγγείλει η Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Γάλλοι εξαφάνισαν την Τουρκία από τον χάρτη». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ