Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για ηλεκτρονικο πόλεμο στο Αιγαίο και το δείχνουν σε βίντεο

Δηλαδή οι Τούρκοι λένε πως στα σημεία αυτά δεν μπορεί η Ελλάδα να κάνει ηλεκτρονικό πόλεμο (σ.σ. με την ισραηλινή αντι - drone ασπίδα;).

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για ηλεκτρονικο πόλεμο στο Αιγαίο και το δείχνουν σε βίντεο

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για ηλεκτρονικό πόλεμο στο Αιγαίο και το δείχνουν σε επίσημη παρουσιαση σε έκθεση.

Η τουρκική εταιρεία που προστατεύει τα Bayraktar από τον ηλεκτρονικό πόλεμο λέγεται TUALCOM και έχει έδρα την Άγκυρα, γράφει το τουρκικό savunmasanayist.com.

Τα αnti-Jam GNSS που παράγονται από την TUALCOM χρησιμοποιούνται από τα τουρκικά Bayraktar TB2 και τα AKINCI.

Οι Τούρκοι, στο επίσημο βίντεο για τις δυνατότητες της εταιρείας, δείχνουν τα τουρκικά πολεμικά πλοία και Bayraktar να επιχειρούν προς το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ενώ η ομπρέλα της τουρκικής προστασίας ενάντια στον ηλεκτρονικό πόλεμο πιάνει και ελληνικά νησιά του Αιγαίου, όπως π.χ. ολόκληρη τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σάμο, το Καστελοριζο και το βόρειο τμήμα της Ρόδου.

Δηλαδή οι Τούρκοι λένε πως στα σημεία αυτά δεν μπορεί η Ελλάδα να κάνει ηλεκτρονικό πόλεμο (σ.σ. με την ισραηλινή αντι – drone ασπίδα;).

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για ηλεκτρονικό πόλεμο στο Αιγαίο και το δείχνουν σε βίντεο

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι δεν ξεχνούν τι έπαθαν πριν από δύο χρόνια από τα «αόρατα» ελληνικά υποβρύχια και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αντιμετώπισή τους.

Οι ελπίδες των Τούρκων εναποθέτονται στο Sonobuoy, «το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν σε αεροσκάφη Meltem», για τον εντοπισμό «εχθρικών υποβρυχίων και μη επανδρωμένων οχημάτων», σημειώνει το τουρκικό star.com.

«Χάρη στο λογισμικό που ανέπτυξαν Τούρκοι μηχανικοί, η Τουρκία βρήκε τον υποβρύχιο στόχο για πρώτη φορά με ηχοσημαδούρα που εκτοξεύτηκε από μη επανδρωμένο θαλάσσιο όχημα», τονίζεται.

«Είναι πολύτιμο για την Τουρκία να βρίσκεται σε ισχυρή θέση στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, όπου οι εντάσεις είναι μερικές φορές υψηλές», συμπληρώνεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τα νέα του TRT Haber είναι ζωτικής σημασίας για την Τουρκία να μπορεί να παρακολουθεί στην τουρκική Γαλάζια Πατρίδα «τα υποβρύχια στοιχεία».

Διαβάστε επίσης:

Μελέτης Μελετόπουλος: Τι θα γίνει όταν οι Τούρκοι καταλάβουν ότι είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες (vid)

Αυτό είναι το σχέδιο για τα Ελληνικά υποβρύχια που τρέμουν οι Τούρκοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Τούρκοι ετοιμάζονται για ηλεκτρονικο πόλεμο στο Αιγαίο και το δείχνουν σε βίντεο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ