Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Οι Τούρκοι βγάζουν το TCG ANADOLU με 100 πολεμικά πλοία σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στις αρχές Ιουνίου;

Πρόκειται για την πρώτη αποστολού του TCG ANADOLU.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Οι Τούρκοι βγάζουν το TCG ANADOLU με 100 πολεμικά πλοία σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στις αρχές Ιουνίου;

Οι Τούρκοι βγάζουν το TCG ANADOLU σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στις αρχές Ιουνίου με πάνω από 100 τουρκικά πολεμικά πλοία.

Πρόκειται για την πρώτη αποστολού του TCG ANADOLU, στο πλαίσιο της τουρκικής άσκησης «Θαλασσόλυκος».

Η άσκηση «Θαλασσόλυκος» λαμβάνει μέρος μεταξύ 1-4 Ιουνίου 2023 και 6-12 Ιουνίου, συνήθως στο Αιγαίο, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα.

Μάλιστα, στην άσκηση θα συμμετάσχουν 107 πλοία επιφανείας, 9 υποβρύχια, 56 αερομεταφερόμενες μονάδες, αμφίβιες μονάδες πεζικού και ομάδες πεζοναυτών.

Οι Τούρκοι βγάζουν το TCG ANADOLU με 100 πολεμικά πλοία σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στις αρχές Ιουνίου;

Την ίδια ώρα, ότι η Ελλάδα πήρε αεροσκάφη για εκπαίδευση στα F-35, ήταν το σχόλιο του τουρκικού αμυντικού σάιτ savunmasanayist.com, για τα πρώτα εκπαιδευτικά αεροσκάφη Leonardo M-346 που παρέλαβε η Ελλάδα.

Δύο από τα παραδοθέντα αεροσκάφη αναπτύχθηκαν στην Καλαμάτα, μετά την συμφωνία που υπέγραψε η Ελλάδα με το Ισραήλ.

Η ισραηλινή εταιρεία Elbit κέρδισε τον διαγωνισμό για την αναδιοργάνωση του εκπαιδευτικού στόλου της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα πρώτα δύο αεροσκάφη M-346 παραδόθηκαν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία πρόσφατα και «αντικαθιστούν τα απαρχαιωμένα αεροπλάνα T-2 Buckeye», γράφουν οι Τούρκοι.

«Οι Ιταλοί ανέπτυξαν το αεροσκάφος για πιλότους που θα υπηρετήσουν στο νέας γενιάς Eurofighter ή στο μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς F-35», σημειώνουν οι Τούρκοι.

«Τα M-346, τα οποία μπορούν να πετάξουν κοντά στην ταχύτητα του ήχου, έχουν υψηλές ακροβατικές ικανότητες. Στόχος είναι να εξοικειωθεί ο υποψήφιος πιλότος σε αεροσκάφη υψηλών επιδόσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα», καταλήγει το τουρκικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Τι προβλέπει για τον 2ο γύρο ο δημοσκόπος που πρόβλεψε την ανέλπιστη νίκη Ερντογάν

Ο Ερντογάν, από υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, έφτασε να έχει περιουσία ύψους 1 δις δολάρια!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι Τούρκοι βγάζουν το TCG ANADOLU με 100 πολεμικά πλοία σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στις αρχές Ιουνίου;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ