Αρχική »

Rafale: Προγραμματισμός για να πετούν έως το 2060 και να γίνουν σαν τα F-35

Τα νέα Rafale θα είναι ακόμα πιο stealth ενώ θα διαθέτουν και υπερηχητικά βλήματα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Rafale: Προγραμματισμός για να πετούν έως το 2060 και να γίνουν σαν τα F-35

Rafale: Προγραμματισμός για να πετούν έως το 2060 και τι θα μπορούν να κάνουν τα γαλλικά μαχητικά του μέλλοντος.

Το μελλοντικό Rafale F5 θα είναι έτοιμο για μάχη στον κυβερνοχώρο καθώς η Dassault προετοιμάζει τις εκδόσεις F4 και F5 για να εξασφαλίσει την επιχειρησιακή του δυνατότητα έως το 2060.

Τα νέα Rafale θα είναι ακόμα πιο stealth ενώ θα διαθέτουν και υπερηχητικά βλήματα. Την ίδια ώρα ο πιλότος θα μπορεί να διαχειρίζεται σμήνη drones.

Κάπως έτσι θα είναι το μέλλον των γαλλικών μαχητικών, σύμφωνα με γαλλικό ρεπορτάζ του bfmtv.com.

Rafale: Προγραμματισμός για να πετούν έως το 2060 και να γίνουν σαν τα F-35

Να σημειωθεί πως λόγω της σπονδυλωτής διαρύθμισης των ηλεκτρονικών τους τα ελληνικά Rafale F3 μπορούν να αναβαθμιστούν σε F4 και ακόμα και F5 αν χρειαστεί.

Έτσι, η αναβάθμιση των ελληνικών Rafale στον επόμενο τύπο θεωρείται εύκολη και γρήγορη λόγω του σχεδιασμού των γαλλικών μαχητικών.

Αγοράζοντας η Ελλάδα τα Rafale, αγόρασε μαχητικά τα οποία μπορούν να γίνουν F4 (σ.σ. από το 2025) και στη συνέχεια F5, μία διαδικασία που δεν παρέχει ο ανταγωνισμός.

Μάλιστα θεωρείται ότι τα Rafale, στην έκδοση των F4 θα έχουν δυνατότητες ίδιες με τα μαχητικά 5ης γενιάς F-22 και F-35 (σ.σ. σε κάποια ανώτερες ακόμα και από τα F-35).

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Ετοιμάζουν χτύπημα στα ελληνικά drone οι Τούρκοι;

Ελληνοτουρκικά: Ανατροπή – Έρχεται το πολιτικό τέλος του Ερντογάν;

Food Pass – Super Market Pass: Ανατροπή – Σε δόσεις των 50 ευρώ το επίδομα – Οι δικαιούχοι 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Προγραμματισμός για να πετούν έως το 2060 και να γίνουν σαν τα F-35». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ