Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Ετοιμάζουν χτύπημα στα ελληνικά drone οι Τούρκοι;

Θέλουν τα πλοία που συνδέονται με τις ξένες ένοπλες δυνάμεις να αναφέρονται στις αρμόδιες αρχές στα σχετικά κυκλώματα ασυρμάτου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Ετοιμάζουν χτύπημα στα ελληνικά drone οι Τούρκοι;

Τουρκία: Ετοιμάζουν χτύπημα στα ελληνικά drone οι Τούρκοι καθώς πέρασαν νόμο κατά τον οποίο απαγορεύεται σε UAV, αεροπλάνα, ελικόπτερα να πετούν στον τουρκικό εναέριο χώρο χωρίς την άδεια της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Aυτο τι σημαίνει; Ότι η Τουρκία θα θεωρεί πως μπορεί να επέμβει αν μία ελληνική κορβέτα ή φρεγάτα σηκώσει κάποιο drone (σ.σ. θα περιλαμβάνονται) ενώ βρίσκονται σε περιοχή που η Αγκυρα θεωρεί δικό της εναέριο χώρο.

Έτσι, οι Τούρκοι θα έχουν δημιουργήσει το πλαίσιο εκείνο που θα αποτελέσει το αφήγημά τους για να δημιουργήσουν ένα… θερμό επεισόδιο.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Σύμφωνα με την απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβέρνηση και τέθηκε σε ισχύ από το Σάββατο 10-12-22, τα «πλοία που συνδέονται με ξένες ένοπλες δυνάμεις δεν θα μπορούν να πετούν μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα όπως αεροσκάφη και ελικόπτερα στον τουρκικό εναέριο χώρο χωρίς την άδεια της Δημοκρατίας της Τουρκίας».

Τουρκία: Ετοιμάζουν χτύπημα στα ελληνικά drone οι Τούρκοι;

Έτσι, πλοία ξένων ενόπλων δυνάμεων «δεν θα μπορούν να πετούν μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV), όπως αεροσκάφη και ελικόπτερα, στον τουρκικό εναέριο χώρο χωρίς την άδεια της Δημοκρατίας της Τουρκίας», σημειώνει το τουρκικό Star.

Tην ίδια ώρα και οι δύτες και οι βατραχάνθρωποι που βρίσκονται στο «πλοίο δεν θα μπορούν να βουτήξουν για οποιοδήποτε σκοπό, ενώ τα πλοία των ξένων ενόπλων δυνάμεων βρίσκονται σε τουρκικά εσωτερικά ύδατα και λιμάνια».

Τα πλοία που συνδέονται με τις ξένες ένοπλες δυνάμεις θα αναφέρονται στις αρμόδιες αρχές στα σχετικά κυκλώματα ασυρμάτου, αναφέροντας το όνομα και την τοποθεσία του πλοίου, «σε απόσταση 5 μιλίων από τα εσωτερικά ύδατα ή τα λιμάνια της Τουρκίας», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Προκοπίου: Κάνει την Ελλάδα κέντρο δημιουργίας drone πλοίων – Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση

Ελληνοτουρκικά: Ανατροπή – Έρχεται το πολιτικό τέλος του Ερντογάν;

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ροντινέι, Μαντσίνι και 2 ακόμα – Οι εσωτερικές λύσεις του Μίτσελ

Δείτε ακόμα

Μάγια Μπουντάνοκ: Η πανέμορφη Ρωσίδα επταθλήτρια έβαλε φωτογραφία στο Instagram που έκανε χαμό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ετοιμάζουν χτύπημα στα ελληνικά drone οι Τούρκοι;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ