Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Rafale: Πρώτα οι Τούρκοι λέγανε ότι η Ελλάδα προκαλεί επειδή έχει εξοπλίσει τα νησιά – Τώρα λένε πως προκαλεί επειδή αγοράζει Rafale

Πάνε οι... εποχές που οι Τούρκοι κατηγορούσαν την Ελλάδα για προκλητικές κινήσεις επειδή εξοπλίζει τα νησιά του Αιγαίου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Rafale: Πρώτα οι Τούρκοι λέγανε ότι η Ελλάδα προκαλεί επειδή έχει εξοπλίσει τα νησιά - Τώρα λένε πως προκαλεί επειδή αγοράζει Rafale

Ένα Rafale το μήνα θα παίρνει η Ελλάδα, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, τα οποία επικαλούνται ελληνικά ΜΜΕ, με τους Τούρκους να τονίζουν πως η Ελλάδα με… αυτά που κάνει προκαλεί και αυξάνει την ένταση στην περιοχή.

Τι κάνει όμως η Ελλάδα; Απλώς αγοράζει Rafale.

Πάνε οι… εποχές που οι Τούρκοι κατηγορούσαν την Ελλάδα για προκλητικές κινήσεις επειδή εξοπλίζει τα νησιά του Αιγαίου. Τώρα οι Τούρκοι χαρακτηρίζουν ως προκλητικές ενέργειες την αγορά των γαλλικών Rafale.

Λογικό… θα έλεγε κανείς αφού οι Τούρκοι διαπιστώνουν κάθε μέρα πως η Ελλάδα με την αγορά των Rafale και τις συνεχιζόμενες παραγγελίες από τη Γαλλία έχει πάρει για τα καλά το πάνω χέρι στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Οι Τούρκοι δεν βλέπουν με καλό μάτι ούτε την αντικατάσταση με τα νεότερα Rafale των F-16 block 30 και των ελληνικών Mirage, καθώς δεν θέλουν να ενισχυθεί η αμυντική συνεργασία με την Ινδία και με τη Σερβία, πιθανούς προορισμούς των παλαιοτέρων ελληνικών μαχητικών.

Διαβάστε επίσης:

S.A.S. Technology: Από πτητική αστάθεια η πτώση του drone SARISA στα Γλυκά Νερά – Έπιασε φωτιά η μπαταρία

Εμπρηστικά τα τουρκικά ΜΜΕ: «Είμαστε ξανά αντιμέτωποι με τους Έλληνες στην Ανατολική Μεσόγειο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Πρώτα οι Τούρκοι λέγανε ότι η Ελλάδα προκαλεί επειδή έχει εξοπλίσει τα νησιά – Τώρα λένε πως προκαλεί επειδή αγοράζει Rafale». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ