Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Σάββας Καλεντερίδης: Έχουμε εγκαταλείψει την Κύπρο – Στήριξη μόνο στα λόγια

«Η Κύπρος έχει βγει από την ατζέντα της ελληνικής διπλωματίας σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάββας Καλεντερίδης

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Σάββας Καλεντερίδης: Έχουμε εγκαταλείψει την Κύπρο - Στήριξη μόνο στα λόγια

Στήριξη μόνο στα λόγια έχει η Κύπρος από την Ελλάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο στρατιωτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης ο οποίος σχολίασε τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη με δηλώσεις του στο κανάλι του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καλεντερίδης τόνισε πως «η Κύπρος έχει βγει από την ατζέντα της ελληνικής διπλωματίας, είναι πρωτεύον θέμα στα λόγια, όχι στις πράξεις».

Ακόμη, πρόσθεσε πως η ελληνική πλευρά, έχει εγκαταλείψει την Κύπρο από το 1988 στο Νταβός και έκτοτε δεν δείχνει πουθενά στην πράξη πως είναι ικανή να σταθεί στο πλευρό της.

Τέλος, σχολίασε πως κάθε περίπτωση εξομάλυνσης των σχέσεων της Ελλάδας με την Τουρκία είναι καλοδεχούμενη, όμως την προηγούμενη της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ερντογάν δήλωσε πως θέλει δύο κράτη στην Κύπρο.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Σάββας Καλεντερίδης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάββας Καλεντερίδης: Έχουμε εγκαταλείψει την Κύπρο – Στήριξη μόνο στα λόγια». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ