Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Συνεχίζει τα δικά του ο Ερντογάν – «Φρουρός της Γαλάζιας Πατρίδας το αεροπλανοφόρο»

Ο Τούρκος πρόεδρος δε σταματάει να προκαλεί, κάνοντας τα πάντα για να κερδίσει τις εκλογές.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Συνεχίζει τα δικά του ο Ερντογάν - «Φρουρός της Γαλάζιας Πατρίδας το αεροπλανοφόρο»

Ακόμα ένα σόου αποφάσισε να κάνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έχει κάνει… καραμέλα το νέο αεροπλανοφόρο Anadolu σε όλες τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ, ο Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε για ακόμα μία φορά, ότι «το αεροπλανοφόρο είναι ο φρουρός της Γαλάζιας Πατρίδας» και ότι για μια εβδομάδα «θα πάει στη Σμύρνη για να στείλει το κατάλληλα μήνυμα».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Τον φρουρό της Γαλάζιας Πατρίδας, το πλοίο Anadolu, τώρα το στείλαμε στη Μαύρη Θάλασσα. Τις τελευταίες 7 με δέκα ημέρες  ξέρετε που θα στείλουμε το Anadolu. Θα το στείλουμε στη Σμύρνη. Θα είναι καλό το να μείνει στη Σμύρνη για μια εβδομάδα με 10 ημέρες.

Καταλαβαίνετε το τι σημαίνει αυτό, έτσι; Μην μπω σε λεπτομέρειες. Με το καλό από εκεί με το πλοίο Anadolu, θα στείλουμε  διαφορετικά (τα κατάλληλα) μηνύματα».

Ο Ερντογάν παρουσίασε το τουρκικό άρμα μάχης «Altay»

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αποφασίζοντας να παρουσιάσει το νέο άρμα μάχης «Altay», αποκαλύπτοντας ότι θα αρχίσει η Τουρκία να κάνει μαζική παραγωγή.

«Με την προσθήκη του συστήματος αυτοάμυνας αλλά και την κατάλληλη θωράκιση το άρμα μάχης Altay έχει γίνει ένα άρμα που θα είναι πιο ανεπτυγμένο από τα άρματα 3ης γενιάς. Τα πρώτα δυο άρματα μάχης σήμερα θα τα παραδώσουμε στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μόλις ολοκληρωθούν τα τεστ τα οποία θα γίνουν από τον στρατό μας, θα ξεκινήσουμε την μαζική παραγωγή των αρμάτων μάχης.

Σήμερα για το πλοίο μας, Αnadolu, κάποιοι λένε ‘έχει ζωή που μπορεί να αντέξει μόλις σε δυο βόμβες’. Αυτοί δεν μπορεί να είναι τα παιδιά αυτού του τόπου. Δεν είναι παιδιά Τούρκων», ήταν τα λόγια του.

Πάντως συνεχίζουμε να βλέπουμε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση από τον Ερντογάν, αφού σε όλες τις δηλώσεις του μιλάει για ενίσχυση του στρατού και δεν αναφέρεται στα όσα θα κάνει για τη βελτίωση της ζωής του Τούρκου πολίτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει τα δικά του ο Ερντογάν – «Φρουρός της Γαλάζιας Πατρίδας το αεροπλανοφόρο»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ