Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Συνεχίζει να τροφοδοτεί το χάος ο Ερντογάν – «Πρέπει να δείξουμε άξιοι διάδοχοι του Μπαρμπαρόσα»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να προκαλεί μέχρι τελικής πτώσεως για να επικρατήσει στις εκλογές.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Συνεχίζει να τροφοδοτεί το χάος ο Ερντογάν - «Πρέπει να δείξουμε άξιοι διάδοχοι του Μπαρμπαρόσα»

Συνεχίζει την τακτική των προκλήσεων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που όπως τόνισε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης, μίλησε στην τελευταίου του συνέντευξη για τον Μπαρπαρόσα.

Ωστόσο ο Τούρκος πρόεδρος που κάνει τα πάντα για να επανεκλεγεί, δεν έμεινε εκεί και άρχισε να… τάζει πράγματα στο λαό της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι θα δημιουργηθεί και δεύτερο αεροπλανοφόρο, το οποίο θα έχει διπλάσιο μέγεθος από αυτό που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες.

«Το πλοίο Αnadolu διαθέτει 1300 άτομα προσωπικό. Και με τα 1300 άτομα και θα ανοιχτεί στις γαλάζιες θάλασσες στη Μεσόγειο και θα δείξει την δύναμη του Τούρκου. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Έχω συνομιλίες με τους Ισπανούς, ξέρετε αυτό το πλοίο το ναυπηγήσαμε μαζί με τους Ισπανούς.

Συνομιλώ και με τους Άγγλους για να ναυπηγήσουμε το διπλάσιο αυτού του πλοίου. Δηλαδή το αεροπλανοφόρο μας θα το μεγεθύνουμε περισσότερο καθώς πρέπει να αυξήσουμε την ισχύ μας στις θάλασσες. Με τη βοήθεια του Θεού οι απόγονοι του Μπαρμπαρόσα θα δείξουν πως είναι άξιοι διάδοχοι του Μπαρμπαρόσα».

Eρντογάν: Θα ναυπηγήσουμε μη επανδρωμένα υποβρύχια

Από κει και πέρα, ξεκαθάρισε ότι υπάρχει μεγάλο σχέδιο με την Αγγλία, προκειμένου να υπάρξει ναυπήγηση νέων υποβρυχίων, διαφορετικών από ό,τι γνωρίζουμε σήμερα.

«Όλα το σκαρί του Anadolu ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία της Τουρκίας. Σήμερα τα ναυπηγεία της Τουρκίας σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν φτάσει σε σημαντικό σημείο. Σήμερα έρχονται από την Αμερική και από το Πακιστάν για να ναυπηγήσουν φρεγάτες. Όπως κάποιοι άλλοι που λένε ‘μήπως μπορούμε να ναυπηγήσουμε στην Τουρκία κάποιο αεροπλανοφόρο.

Κάποιοι άλλοι εξετάζουν τη ναυπήγηση υποβρυχίων. Όπως η Αγγλία θέλει να συνεργαστούμε στη ναυπήγηση υποβρυχίων. Φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Εμείς στο ζήτημα των υποβρυχίων κάνουμε και άλλο ένα βήμα. Φτάνουμε στο σημείο που θα ναυπηγήσουμε μη επανδρωμένο υποβρύχιο. Η τεχνολογία συνέχεια ανανεώνει τον εαυτό της», ήταν τα λόγια του.


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει να τροφοδοτεί το χάος ο Ερντογάν – «Πρέπει να δείξουμε άξιοι διάδοχοι του Μπαρμπαρόσα»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ