Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη Γαλάζια Πατρίδα!

Το τέλος των εκλογών, έφερε την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση από την Τουρκία στην Ελλάδα.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη Γαλάζια Πατρίδα!

Με κάθε τρόπο συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία, που μετά τις εκλογές και την επανεκλογή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει ξεφύγει.

Συγκεκριμένα, το νέο… χτύπημα, ήρθε από το νέο Υπουργό Άμυνας, τον Γιασάρ Γκιουλέρ, που πήρε τη θέση του Χουλουσί Ακάρ.

Σύμφωνα με όσα αναφέριε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Γκιουλέρ ξεκαθάρισε ότι «θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη Γαλάζια Πατρίδα».

Ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Ακάρ, που ανέφερε:

«Στο Αιγαίο, στην Αν. Μεσόγειο και στην Κύπρο προστατέψαμε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα μας και θα συνεχίσομε να τα προστατεύουμε, δεν επιτρέψαμε κανένα τετελεσμένο. Δεν επιτρέψαμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα μας».

«Θα διασφαλίσουμε την ειρήνη και την ασφάλεια στα εδάφη της πατρίδας μας όπως και στη Γαλάζια Πατρίδα και στην  πατρίδα των αιθέρων μας.

Να είστε σίγουροι πως θα εργαστούμε ασταμάτητα για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα, τα συμφέροντα της χώρας μας τα οποία προκύπτουν από το διεθνές δίκαιο», ήταν τα λόγια του Γιασάρ Γκιουλέρ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία: Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη Γαλάζια Πατρίδα!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ