Αρχική » Διεθνή

BMW αξίας 100.000 λιρών έκανε μπανάκι στη θάλασσα.

BMW αξίας 100.000 λιρών κολύμπησε στη θάλασσα. Ο οδηγός ήθελε να παρκάρει κοντά στην θάλασσα, αγνοώντας την ακτοφυλακή της Κορνουάλης

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή
Κύριε, δεν επιτρέπεται να παρκάρετε εδώ

“Κύριε, δεν επιτρέπεται να παρκάρετε εδώ”, ο τίτλος της ακτοφυλακής της Κορνουάλης στην περιγραφή του βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook. Στο βίντεο βλέπουμε ένα αυτοκίνητο που… κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Ο οδηγός απλά δεν σκέφτηκε τις συνέπειες αυτής της απόφασης.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη την Κυριακή όταν ένας άνδρας πήγε στην παραλία Trevaunance στο St. Agnes της Κορνουάλης. Ήθελε να παρκάρει όσο πιο κοντά στην παραλία γινόταν. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάστηκε να πάει πολύ μακριά.

Σύμφωνα με το Polsat News, περίπου. Στις 8:30 το πρωί το λιμενικό στην Κορνουάλη έλαβε πληροφορίες για ένα αυτοκίνητο BMW που… «κάνει μπάνιο» στη θάλασσα. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν επιβάτες στο αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Drone με τεχνητή νοημοσύνη στράφηκε ενάντια στον χειριστή του για να πετύχει τον στόχο του;

Μετά από δύο ώρες, το όχημα ανασύρθηκε από το νερό , αλλά αφού ανασύρθηκε στη στεριά, το αλμυρό νερό εξακολουθούσε να χύνεται έξω από το αυτοκίνητο.

Οι χρήστες του Διαδικτύου δεν είχαν έλεος

Το βίντεο έγινε αμέσως γνωστό. Οι χρήστες του Διαδικτύου γελούν με τον απερίσκεπτο οδηγό και πιστεύουν ότι πρέπει να επιβαρυνθεί και με το κόστος της ανέλκυσης. Ευτυχώς, δεν συνέβη τίποτα στον οδηγό, αλλά οι χρήστες του Διαδικτύου που το σχολίασαν δεν τον άφησαν «στεγνό».

  • «Είναι η απόλυτη ντροπή και δεν είναι πια διασκεδαστικό. Γιατί πρέπει να το ανέχονται αυτό οι ντόπιοι;»,
  • «η εποχή της βλακείας έφτασε για τα καλά»,
  • «ξέχασε κάποιος να πει στη θάλασσα ότι η BMW μπορεί να παρκάρει οπουδήποτε;».

Διαβάζουμε στα σχόλια χρηστών του Διαδικτύου που δεν φείδονται κακίας. Ένας από τους χρήστες του Διαδικτύου αστειεύτηκε ότι ο άνδρας έψαχνε απλώς έναν γρήγορο τρόπο να πλύνει το αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκία: Ολική επαναφορά της «Γαλάζιας Πατρίδας» από τον Ερντογάν – Τι σηματοδοτούν οι επιλογές στο νέο υπουργικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «BMW αξίας 100.000 λιρών έκανε μπανάκι στη θάλασσα.». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ