Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Συνεχίζει τον εξοπλιστικό σχεδιασμό της η Τουρκία – Μπαίνει η φρεγάτα «Istanbul» στο πολεμικό ναυτικό!

Έτοιμη να προσθέσει στο πολεμικό ναυτικό της τη φρεγάτα «Istanbul» η Τουρκία.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Συνεχίζει τον εξοπλιστικό σχεδιασμό της η Τουρκία – Μπαίνει η φρεγάτα «Istanbul» στο πολεμικό ναυτικό!

Ένα πραγματικά γιγαντιαίο σχέδιο έχει βάλει σε εφαρμογή η Τουρκία για το πολεμικό ναυτικό της, τρέχοντας πάρα πολλά εξοπλιστικά προγράμματα μαζί, με την Ελλάδα να παρακολουθεί στενά.

Αρχικά έχουμε το αεροπλανοφόρο που έχει δημιουργήσει για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ενώ ετοιμάζει και δεύτερο ακόμα μεγαλύτερο για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της.

Φυσικά έχει στο σχεδιασμό της και έξι κορβέτες και άλλα τέσσερα υποβρύχια, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η Τουρκία προσθέτει και μία νέα φρεγάτα στο πολεμικό ναυτικό της.

Αυτή είναι η «Istanbul», που θα παραλάβει επίσημα και θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες από τη θάλασσα του Μαρμαρά, αφού είναι πανέτοιμη.

Είναι στο 80% τουρκική παραγωγή και αναμένεται να ναυπηγηθούν ακόμα επτά φρεγάτες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το πρόγραμμα τους.

Τουρκία: Αποθεώνουν τα τουρκικά ΜΜΕ!

Όπως είναι λογικό τα ΜΜΕ στην Τουρκία αποθεώνουν τα όπλα που προστίθενται στο πολεμικό ναυτικό της χώρας.

Μιλούν για ένα σύμβολο ισχύος, αλλά και ανεξαρτησία της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, που όπως βλέπουμε ό,τι δεν μπορεί να αποκτήσει, αποφασίζει και το δημιουργεί μόνη της.

Μάλιστα συνεχίζουν της προκλήσεις, λέγοντας ότι θα είναι η πρώτη τουρκικής παραγωγής φρεγάτα, η οποία θα πλέει στη «Γαλάζια Πατρίδα».

Φυσικά ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στις δυνατότητες που έχει, όντας τελευταίας τεχνολογίας, με ραντάρ μεγαλύτερων ικανοτήτων τόσο σε εμβέλεια αλλά και στο εντοπισμό και πολλά άλλα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει τον εξοπλιστικό σχεδιασμό της η Τουρκία – Μπαίνει η φρεγάτα «Istanbul» στο πολεμικό ναυτικό!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ