Αρχική »

Το τεράστιο λάθος που κάνουν οι Τούρκοι με τους πυραύλους που απειλουν την Ελλάδα – Γιατί θα πάθουν μεγαλη ζημιά

Έδωσαν την δυνατότητα στην Ελλάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα για κάθε ενδεχόμενο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Το τεράστιο λάθος που κάνουν οι Τούρκοι με τους πυραύλους που απειλουν την Ελλάδα

Το τεράστιο λάθος που κάνουν οι Τούρκοι με τους πυραύλους που απειλουν την Ελλάδα και γιατί θα πάθουν μεγαλη ζημιά.

Οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό μία άκρως επιθετική ρητορική κατά της Ελλάδας, απειλώντας μάλιστα με πυραυλικά χτυπήματα ακόμα και στην Αθήνα ή τα αεροδρόμια της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, ακόμα και όσα βρίσκονται στην Δυτική Ελλάδα.

Όμως, οι Τούρκοι, στην… προσπάθειά τους να αποδείξουν πως έχουν τις δυνατότητες να επιτύχουν τέτοια χτυπήματα (σ.σ. ακόμα και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε για χτύπημα στην Αθήνα), εμφάνισαν χάρτες με τις εμβέλειες των τουρκικών πυραύλων και από που θα μπορούσαν να χτυπήσουν ελληνικούς στόχους.

Το τεράστιο λάθος που κάνουν οι Τούρκοι με τους πυραύλους που απειλουν την Ελλάδα

Το τεράστιο λάθος που κάνουν οι Τούρκοι με τους πυραύλους που απειλουν την Ελλάδα

Έτσι, δόθηκε η δυνατότητα στους Έλληνες επιτελείς να κάνουν τις πρώτες τους αναλύσεις, αναφορικά με τις τουρκικές δυνατότητες καθώς και να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για την καταστροφή των πιθανών θέσεων των τουρκικών πυραύλων.

Να σημειωθεί πως η Ελλάδα δεν… χρειάζεται να περιμένει ένα τουρκικό πύραυλο να εκτοξευτεί αλλά μπορεί να καταστρέψει την βάση του.

Επίσης, με τους Patriot που διαθέτει η Ελλάδα, έχει την δυνατότητα να αναλύει έως 170 στόχος ταυτόχρονα (σ.σ. η κάθε συστοιχία Patriot).

Οι Τούρκοι, με τις δηλώσεις τους, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό σε Ε.Ε. και ΗΠΑ, με την Ελλάδα να έχει πλέον στα χέρια της μία πρώτης τάξης δικαιολογία, ώστε να ζητήσει και επίσημα από το Ισραήλ το Iron Dome.

Διαβάστε επίσης:

Στρατηγός Φράγκος: Δεν θέλουμε να καταστραφεί η Τουρκία – Ανησυχούμε – Σκληρή απάντηση σε Ερντογάν

Ελληνοτουρκικά: Δεν σταματά τις απειλές ο Ακάρ – «Όσοι θέλουν καλό μέλλον να μάθουν από τα λάθη τους»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τεράστιο λάθος που κάνουν οι Τούρκοι με τους πυραύλους που απειλουν την Ελλάδα – Γιατί θα πάθουν μεγαλη ζημιά». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ