Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Εξηγούν όμορφα και ωραία πως τα ελληνικά Viper θα ξεφεύγουν από τον τουρκικό ηλεκτρονικο πόλεμο

Viper διαθέτει για την ώρα (σ.σ. και για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια) μόνο η Ελλάδα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Εξηγούν όμορφα και ωραία πως τα ελληνικά Viper θα ξεφεύγουν από τον τουρκικό ηλεκτρονικο πόλεμο

Τούρκοι: Εξηγούν όμορφα και ωραία σε ανάλυσή τους για τα νέα F-16 Viper πως τα ελληνικά μαχητικά θα ξεφεύγουν από τον τουρκικό ηλεκτρονικο πόλεμο.

Μία γρήγορη ανάγνωση στον αμυντικό τύπο της Τουρκίας ήταν αρκετή για να βρει κανείς μία απλή ανάλυση για το πως τα F-16 Viper ξεφεύγουν από τον ηλεκτρονικό πόλεμο.

Το γεγονός πως Viper διαθέτει για την ώρα (σ.σ. και για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια) μόνο η Ελλάδα, θα μπορούσε να πει κανείς πως οι Τούρκοι εξηγούν… όμορφα και ωραία πιο θα ειναι το… πρόβλημά τους.

Σύμφωνα με το savunmasanayist.com, τα συστήματα ηλεκτρονικών παρεμβολών γενικά εκπέμπουν στη συχνότητα του ραντάρ που προσπαθεί να τα παρακολουθήσει, «με αποτέλεσμα το ραντάρ να μην λαμβάνει πληροφορίες απόστασης παρόλο που βλέπουν την κατεύθυνσή τους».

Τούρκοι: Εξηγούν όμορφα και ωραία πως τα ελληνικά Viper θα ξεφεύγουν από τον τουρκικό ηλεκτρονικο πόλεμο

«Εάν το ραντάρ πλησιάσει αρκετά το ηλεκτρονικό όχημα εμπλοκής και εισέλθει στην απόσταση αποκάλυψης στόχου, η ηλεκτρονική εμπλοκή μπορεί να είναι αναποτελεσματική. Ωστόσο, αυτό απαιτεί προσέγγιση του στόχου», σημειώνεται.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, τα ραντάρ AESA (σ.σ. σαν αυτά των ελληνικών Viper) έχουν τη δυνατότητα να «αλλάζουν τις συχνότητές τους σε ένα ευρύ φάσμα».

«Μπορούν να αλλάζουν τη συχνότητά τους τυχαία κάθε φορά που εκπέμπουν. Αυτή η μέθοδος ονομάζεται επίσης “κελάηδισμα” . Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται δύσκολος ο εντοπισμός του ραντάρ στους δέκτες προειδοποίησης ραντάρ (RWR)», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Αυτά είναι τα συστήματα που φοβάται περισσότερο απ’ όλα η Ελλάδα στο Αιγαίο

Ελληνοτουρκικά: Συναγερμός στο Αιγαίο – Έτσι πάνε να στήσουν προβοκάτσια οι Τούρκοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Εξηγούν όμορφα και ωραία πως τα ελληνικά Viper θα ξεφεύγουν από τον τουρκικό ηλεκτρονικο πόλεμο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ