Αρχική » Εξοπλιστικά

Τούρκοι: Αυτά είναι τα συστήματα που φοβάται περισσότερο απ’ όλα η Ελλάδα στο Αιγαίο

Ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας, Μετέ Γιαράρ, είπε τι φοβάται περισσότερα απ' όλα η Ελλάδα στο Αιγαίο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τούρκοι: Αυτά είναι τα συστήματα που φοβάται περισσότερο απ' όλα η Ελλάδα στο Αιγαίο

Τούρκοι: Αυτά είναι τα συστήματα που φοβάται περισσότερο απ’ όλα η Ελλάδα στο Αιγαίο, υποστηρίζει ο Μετέ Γιαράρ στο Haber Global.

Ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας Μετέ Γιαράρ ήταν καλεσμένος του Haber Global όπου αναφέρθηκε στις τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν από την τουρκική αμυντική βιομηχανία και εξήγησε ποιο είναι το τουρκικό σύστημα «που η Ελλάδα φοβάται περισσότερο στο Αιγαίο».

Σύμφωνα με τον Γιαράρ το τουρκικό MIDLAS είναι το σύστημα που ανησυχεί περισσότερο τους Έλληνες στην αναπτυσσόμενη τεχνολογία της Τουρκίας.

Τούρκοι: Αυτά είναι τα συστήματα που φοβάται περισσότερο απ’ όλα η Ελλάδα στο Αιγαίο

Το MIDLAS είναι ένα σύστημα κάθετης εκτόξευσης, για το οποίο ο Τούρκος ειδικός σημείωσε ότι η Τουρκία μπορεί να χρησιμοποιήσει σε «πλοία, σταθερά μέρη και υποβρύχια».

«Το χαρακτηριστικό του είναι ότι μπορείτε να εκτοξεύσετε οτιδήποτε από αυτό, είτε θέλετε πύραυλο αεράμυνας είτε βλήμα κρουζ», συμπλήρωσε.

Στις 3 Δεκεμβρίου 2022, η τουρκική Roketsan πραγματοποίησε την πρώτη δοκιμαστική εκτόξευση του πυραύλου εδάφους-αέρος HISAR RF από το εγχώριο σύστημα κάθετης εκτόξευσης (VLS) MIDLAS (Milli Dikey Atım Lançer Sistemi – σημαίνει Εθνικό σύστημα κάθετης εκτόξευσης).

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Η Νότια Κορέα την πάτησε με τα drone και δείχνει το δρομο στην Ελλάδα για να μην πάθει το ίδιο με την Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Συναγερμός στο Αιγαίο – Έτσι πάνε να στήσουν προβοκάτσια οι Τούρκοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Αυτά είναι τα συστήματα που φοβάται περισσότερο απ’ όλα η Ελλάδα στο Αιγαίο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ