Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Οι Ρώσοι δεν μπόρεσαν να ρίξουν το Bayraktar όπως έριξαν το UAV των ΗΠΑ

Ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος παρενόχλησε TB2 στον αέρα

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά Διεθνή
Τούρκοι: Οι Ρώσοι δεν μπόρεσαν να ρίξουν το Bayraktar όπως έριξαν το UAV των ΗΠΑ

Τούρκοι: Οι Ρώσοι δεν μπόρεσαν να ρίξουν το Bayraktar όπως έριξαν το UAV των ΗΠΑ, αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό βίντεο, όπου φαίνεται η απόπειρα ρωσικού μαχητικού να καταρρίψει τουρκικό UAV Bayraktar των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

«Στόχος της Ρωσίας που κατέρριψε το αμερικανικό UAV ήταν το Bayraktar TB2 που χρησιμοποιούσε αυτή τη φορά η Ουκρανία», αναφέρει το τουρκικό star.com.tr.

Ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος παρενόχλησε TB2 στον αέρα. Το τουρκικό SİHA συνήλθε σε σύντομο χρονικό διάστημα και συνέχισε την πτήση του. Αυτές οι στιγμές καταγράφηκαν στηνκάμερα του TB2», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Τούρκοι: Οι Ρώσοι δεν μπόρεσαν να ρίξουν το Bayraktar όπως έριξαν το UAV των ΗΠΑ

«Το ρωσικό μαχητικό Su-27 προσπάθησε να καταρρίψει το αμερικανικό drone πρόσφατα. Αυτή τη φορά στόχος του ήταν το Bayraktar TB2 που χρησιμοποιούσε η Ουκρανία. Προσπάθησε επίσης να το ρίξει, αλλά δεν τα κατάφερε», υπογραμμίζεται.

«Δεν είναι γνωστό γιατί το ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος δεν χρησιμοποίησε πυρομαχικά για να καταρρίψει το Bayraktar TB2. Οι ειδικοί λένε ότι το στο ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος μπορεί να είχαν τελειώσει οι πύραυλοι αέρος-αέρος.

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου. Το αμερικανικό drone αναχαιτίστηκε από ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη. Το ρωσικό τζετ έριξε καύσιμα στο UAV, χτυπώντας την προπέλα του και προκαλώντας την πτώση του. Η Ρωσία, από την άλλη, ισχυρίζεται ότι εντόπισε τα συντρίμμια του drone και το έβγαλε από το νερό.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσικό μαχητικό προσπάθησε να καταρρίψει Bayraktar TB2

Ελληνοτουρκικά: Συνεχίζεται η γκρίνια από Τούρκους αναλυτές – «Οι Έλληνες μάς εμπόδισαν στην αγορά των F-16»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Οι Ρώσοι δεν μπόρεσαν να ρίξουν το Bayraktar όπως έριξαν το UAV των ΗΠΑ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ