Αρχική » Viral

Ρωσικό μαχητικό προσπάθησε να καταρρίψει Bayraktar TB2

Ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος προσπάθησε να εκθέσει το Bayraktar σε «jet wash».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή Viral
Ρωσικό μαχητικό προσπάθησε να καταρρίψει Bayraktar TB2

Ρωσικό μαχητικό προσπάθησε να καταρρίψει Bayraktar TB2 στη Μαύρη Θάλασσα.

«Το ρωσικό αεροπλάνο προσπάθησε να το ρίξει στο Bayraktar TB2 με την επίδραση του jet wash», γράφει το τουρκικό savunmasanayist.com.

Πριν από περίπου πέντε ημέρες, δύο ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-27 αναχαίτησαν αμερικανικό UAV MQ-9 Reaper πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα. Τα Su-27 έριξαν καύσιμα στο Reaper κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας, τα οποία χτύπησαν την προπέλα του κινητήρα του UAV και το Reaper συνετρίβη στη Μαύρη Θάλασσα.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη με ουκρανικό Bayraktar TB2 SİHA, κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Ρωσικό μαχητικό προσπάθησε να καταρρίψει Bayraktar TB2

Ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος προσπάθησε να εκθέσει το Bayraktar σε «jet wash» περνώντας με μεγάλη ταχύτητα κοντά στο UAV σε υψόμετρο 20.000 πόδια.
Το Bayraktar TB2, το οποίο ταλαντεύτηκε λίγο στην αρχή, επανήλθε σε σύντομο χρονικό διάστημα και συνέχισε την πτήση του.

Το γεγονός καταγράφηκε στιγμή προς στιγμή από την κάμερα του Bayraktar TB2.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρωσικό μαχητικό προσπάθησε να καταρρίψει Bayraktar TB2». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ