Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τούρκοι: Προσοχή έρχεται πυραυλική απάντηση από την Αθήνα στον Ερντογάν

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Φλώρου δεν πέρασαν στο... ντούκου στην Τουρκία.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τούρκοι: Προσοχή έρχεται πυραυλική απάντηση από την Αθήνα στον Ερντογάν

Τούρκοι: Προσοχή έρχεται πυραυλική απάντηση από την Αθήνα στον Ερντογάν αναφέρει η τουρκική cumhuriyet με φόντο τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Οι Τούρκοι την… άκουσαν από τις δηλώσεις του επικεφαλής των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και αυτό γιατί ξέρουν πως έχει δίκιο.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος «δήλωσε ότι θα αντιδράσουν “ανελέητα” σε αρνητικές προσπάθειες κυριαρχίας στη χώρα του, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα κάνοντας λόγω για «εμφανή μηνύματα στην Τουρκία».

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος είπε ότι η αντίδρασή τους σε κάθε δυνατή προσπάθεια αμφισβήτησης της κυριαρχίας της Ελλάδας θα είναι «αμείλικτη», σημειώνεται.

«Προετοιμαζόμαστε για όλα τα σενάρια, έχουμε απάντηση σε κάθε σενάριο. Η Ελλάδα είναι σκληρός αντίπαλος, είναι δυνατή και θα είναι αδίστακτη όταν χρειαστεί. Όλοι το ξέρουν, φίλοι, εταίροι, σύμμαχοι και όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως αντίπαλοί μας και εχθρούς, είπε ο Φλώρος», αναφέρεται από τους Τούρκους.

Τούρκοι: Προσοχή έρχεται πυραυλική απάντηση από την Αθήνα στον Ερντογάν

Ο πρόεδρος Ερντογάν έστειλε πρόσφατα μήνυμα στην Ελλάδα μέσω του «βλήματος Typhoon». «Τώρα αρχίσαμε να φτιάχνουμε τους πυραύλους μας. Φυσικά, αυτή η παραγωγή τρομάζει τους Έλληνες. Λες “Τυφώνας”, ο Έλληνας φοβάται. Λέει “Θα χτυπήσει την Αθήνα”», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Γιατί όμως οι Τούρκοι στο πρωτοσέλιδό τους κάνουν λόγω για πυραυλική απάντηση της Ελλάδας;

Τούρκοι: Προσοχή έρχεται πυραυλική απάντηση από την Αθήνα στον Ερντογάν

Παραπάνω η ακριβής μετάφραση του τουρκικού πρωτοσέλιδου.

Οι Τούρκοι ξέρουν πως στην πραγματικότητα η τουρκική απειλή του μικρού βαλλιστικού πυραύλου της Τουρκίας είναι για την ώρα μόνο στα… χαρτιά.

Αντίθετα η Αθήνα με τους Scalp που ηδη διαθέτει σε Mirage και Rafale μπορεί να προκαλέσει χτύπημα βαθειά μέσα στην Τουρκία και τις κρίσιμες τουρκικές υποδομές.

Στην Τουρκία γνωρίζουν πως η Ελλάδα μπορεί να κάνει αυτό που οι ίδιοι διαφημίζουν στα… χαρτιά.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκος αναλυτής: Αλήθεια σας το λέω πήγα να πεθάνω από τα γέλια με το ελληνικό drone Τάλως

Τουρκία: Η καταδίκη του Ιμάμογλου άναψε «φωτιές» στο προεκλογικό σκηνικό – Έρχεται μάχη με τον Ερντογάν;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Προσοχή έρχεται πυραυλική απάντηση από την Αθήνα στον Ερντογάν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ