Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Κάνει τη μόνη κίνηση που μπορεί για να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Rafale

Τα γερασμένα τουρκικά F-16 τα οποία προσπαθούν μόνοι τους να εκσυγχρονίσουν οι Τούρκοι, δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι στα ελληνικά μαχητικά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Κάνει τη μόνη κίνηση που μπορεί για να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Rafale

Τουρκία: Κάνει τη μόνη κίνηση που μπορεί η Άγκυρα για να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Rafale και δεν είναι άλλη από το να πάρει Eurofighter.

Αν μπορούσε να πάρει Rafale η Τουρκία θα τα έπαιρνε… χθες και γι αυτό κοιτά πάλι για Eurofighter.

Ο λόγος που η Άγκυρα έχει ανοίξει πάλι το θέμα της αγορά 20+20 Eurofigter είναι η αδυναμία της τουρκικής αεροπορίας να αντιμετωπίσει για τα επόμενα χρόνια τα ελληνικά Rafale.

Τα γερασμένα τουρκικά F-16 τα οποία προσπαθούν μόνοι τους να εκσυγχρονίσουν οι Τούρκοι, δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι στα ελληνικά μαχητικά.

Για την άκριβεια τα τουρκικά μαχητικά δεν θα μπορούν καν να βγουν στο Αιγαίο, αφού τα ελληνικά Rafale με τους Μeteor θα τα κλειδώνουν ήδη από τις ακτές της Μικράς Ασίας.

Ποια λοιπόν είναι η μόνη λύση για τους Τούρκους; Να βάλουν απέναντι στα ελληνικά Rafale ένα αεροπλάνο που βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλο στα Rafale και μπορεί να φέρει και Meteor.

Ο λόγος για τα Eurofighter, τα οποία ξεκίνησαν οι Γερμανοί, οι Ισπανοί, οι Άγγλοι και οι Γάλλοι, όμως στα τέλη της δεκαετίας του ’80 η Γάλλοι αποφάσισαν να χωριστούν από το πρόγραμμα και να αναπτύξουν μόνοι τους τα Rafale.

Τα 40 Rafale που θα αποκτήσει συνολικά στο μέλλον η Ελλάδα είναι ένας αριθμός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Τούρκους.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Αυτή είναι η τορπίλη των Τούρκων που μπορεί να καλύψει απόσταση 50 χιλιομέτρων με ταχύτητα 45+ κόμβων

Τρέλα για τα Rafale: Άλλα δέκα θέλει να πάρει η Ελλάδα και μάλιστα F4 με δορυφορική επικοινωνία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Κάνει τη μόνη κίνηση που μπορεί για να αντιμετωπίσει τα ελληνικά Rafale». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ