Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Αυτή είναι η τορπίλη των Τούρκων που μπορεί να καλύψει απόσταση 50 χιλιομέτρων με ταχύτητα 45+ κόμβων

Η AKYA έχει μήκος 7 μέτρα, διάμετρο 533 χιλιοστά και βάρος 1200 κιλά.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Αυτή είναι η τορπίλη των Τούρκων που μπορεί να καλύψει απόσταση 50 χιλιομέτρων με ταχύτητα 45+ κόμβων

Tουρκία: Αυτή είναι AKYA, η πρώτη τουρκική τορπίλη βαριάς κατηγορίας που μπορεί να καλύψει απόσταση 50 χιλιομέτρων με ταχύτητα 45+ κόμβων.

Η AKYA έχει μήκος 7 μέτρα, διάμετρο 533 χιλιοστά και βάρος 1200 κιλά.

«Χάρη στη βαλλιστική κεφαλή του προκαλεί μεγάλη ζημιά στον στόχο. Θα χρησιμοποιηθεί για επιφανειακούς και υποθαλάσσιους στόχους», γράφει η τουρκική Star.

Στην ανακοίνωση που έγινε στον λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, κοινοποιήθηκαν οι εξής πληροφορίες:

«Σύμφωνα με τις ανάγκες της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων, ξεκίνησε η μαζική παραγωγή της Τορπίλης Πολέμου Βαριάς Τάξης AKYA, που αναπτύχθηκε από τη ROKETSAN με εγχώριους και εθνικούς πόρους και ξεκίνησε η παράδοσή της στα υποβρύχια μας. Η τορπίλη AKYA χρησιμοποιήθηκε σε βολή που πραγματοποιήθηκε από το υποβρύχιο TCG PREVEZE».

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν – Μητσοτάκης: Αυτά ειπώθηκαν στη συνάντηση – Συνεχίζονται ξεκάθαρες διαφορές!

Τρέλα για τα Rafale: Άλλα δέκα θέλει να πάρει η Ελλάδα και μάλιστα F4 με δορυφορική επικοινωνία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Αυτή είναι η τορπίλη των Τούρκων που μπορεί να καλύψει απόσταση 50 χιλιομέτρων με ταχύτητα 45+ κόμβων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ