Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Οργή Ερντογάν για την καύση του Κορανίου – «Θα διδάξουμε τους αλαζόνες στη Δύση»

Οργή προκάλεσε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το κάψιμο του κορανίου έξω από το Μεγάλο Τέμενος, με τον ίδιο να κάνει λόγο για μνημείο αλαζονείας από τη Δύση

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Οργή προκάλεσε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το κάψιμο του κορανίου έξω από το Μεγάλο Τέμενος

Τουρκία: Πληθαίνουν οι αντιδράσεις των μουσουλμανικών χωρών για την ενέργεια ενός Ιρακινού να κάψει το Κοράνι μπροστά από το Μεγάλο Τέμενος της Στοκχόλμης στη Σουηδία και μάλιστα κατά την πρώτη ημέρα της μεγάλης μουσουλμανικής γιορτής Άιντ αλ Άντχα.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε οργισμένος, μιλώντας για μνημείο αλαζονείας από τη Δύση και τόνισε ότι «δεν θα υποκύψουμε στην πολιτική των προκλήσεων και απειλών».

Παράλληλα, τόνισε ότι η Τουρκία δεν θα υποκύψει ποτέ σε μια πολιτική προσκλήσεων ή απειλών.

«Η άθλια επίθεση που πραγματοποιήθηκε στη Σουηδία κατά του Κορανίου του ιερού μας βιβλίου, είναι μια από τις προβοκάτσιες. Δεν θα μπορέσουν να φτάσουν στον στόχο τους ούτε αυτοί που κάνουν αυτό το έγκλημα αλλά και ούτε αυτοί που κλείνουν τα μάτια τους στο έγκλημα υπό το κάλυμμα της ελευθερίας των ιδεών. Θέλω να ξέρουν πως δεν θα υποκύψουμε ούτε στην πολιτική των προκλήσεων και ούτε στην πολιτική των απειλών.

Μέχρι να υπάρχει αποφασιστική καταπολέμηση των τρομοκρατικών οργανώσεων και των εχθρών του Ισλάμ θα δείχνουμε την αντίδραση μας με τον πιο έντονο τρόπο. Αργά η γρήγορα στα ‘μνημεία αλαζονείας’ της Δύσης, θα διδάξουμε πως δεν είναι ελευθερία σκέψης να προσβάλλεις τα ιερά των μουσουλμάνων», είπε χαρακτηριστικά.


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Οργή Ερντογάν για την καύση του Κορανίου – «Θα διδάξουμε τους αλαζόνες στη Δύση»». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ