Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Προκαλούν εντύπωση τα εξοπλιστικά της Ελλάδας – Αυτά φοβούνται οι Τούρκοι!

Συνεχίζει η Τουρκία να ασχολείται με τα εξοπλιστικά της Ελλάδας!

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Τουρκία: Προκαλούν εντύπωση τα εξοπλιστικά της Ελλάδας – Αυτά φοβούνται οι Τούρκοι!

Τεράστια ανησυχία υπάρχει στην Τουρκία, η οποία βλέπει όλες τις κινήσεις που κάνει η Ελλάδα στα εξοπλιστικά και αρχίζει να… μεγαλώνει απότομα.

Συγκεκριμένα, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, κάνουν πλέον καθημερινές αναφορές, όπως σας έχουμε αποκαλύψει.

Ξεκίνησαν φυσικά με τα Rafale που πήρε η Ελλάδα από τη Γαλλία και τώρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ, το πάνε παρακάτω.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και η απόκτηση των F-35, για την οποία η Ελλάδα έχει πάρει ήδη την απόφασή της και θα κινηθεί προς τα εκεί.

Φυσικά δε θα μείνει εκεί η χώρα μας, αφού αναμένεται να έχει συμμετοχή και σε ναυπήγηση φρεγατών, κάτι που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση.

Τουρκία: Χάνει κατά κράτος στο Αιγαίο!

Σίγουρα όλες αυτές οι κινήσεις, για την Τουρκία είναι… καμπανάκι, αφού βλέπει ότι χάνει τη δυναμική της και η Ελλάδα κυριαρχεί στο Αιγαίο.

Μπορεί ήδη να έχει κλείσει συμφωνία για F-16, ενώ θέλει και Eurofighters, αλλά η Ελλάδα κλείνει συνεχώς μαχητικά 4ης και 5ης γενιάς, κάτι που δεν έχει καταφέρει ακόμα η γειτονική χώρα.

Έτσι όπως είναι λογικό, αρκετά είναι τα ερωτηματικά για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνει η Τουρκία, αφού σύμφωνα με αναλυτές θα πρέπει να ισορροπήσει με κάποιον τρόπο την κατάσταση.

Το σίγουρο είναι ότι η χώρα μας δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά και θα συνεχίσει την ενίσχυση της, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Προκαλούν εντύπωση τα εξοπλιστικά της Ελλάδας – Αυτά φοβούνται οι Τούρκοι!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ