Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Τι φοβούνται και έβαλαν κυνηγό drone στον Έβρο;

Το İHTAR είναι ένα σύστημα κατά UAV που αναπτύχθηκε από την τουρκική ASELSAN.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Τι φοβούνται και έβαλαν κυνηγό drone στον Έβρο;

Τουρκία: Τι φοβούνται και έβαλαν κυνηγό drone στον Έβρο οι Τούρκοι και μάλιστα τον… διαφημίζουν κιόλας.

Ο Αζέρος υποστράτηγος Αζέρ Ιμπραΐμοφ και η συνοδεία του επισκέφθηκαν τουρκικές στρατιωτικές μονάδες στην Αδριανούπολη όπου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους παρουσιάστηκε το τουρκικό σύστημα İHTAR, στον Συνοριακό Σταθμό Περιπολίας Budakdoğanca της 54ης Διοίκησης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού και της Διοίκησης της 9ης Συνοριακής Ταξιαρχίας.

Το İHTAR είναι ένα σύστημα κατά UAV που αναπτύχθηκε από την τουρκική ASELSAN για την εξουδετέρωση των απειλών mini/micro UAV σε αστικά και αγροτικά περιβάλλοντα.

Τουρκία: Τι φοβούνται και έβαλαν κυνηγό drone στον Έβρο;

«Χρησιμοποιείται για την προστασία κρίσιμων εγκαταστάσεων και την ασφάλεια των συνόρων από παράνομη διείσδυση», σημειώνει το defenceturk.net.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε η Defense Turk, θα πραγματοποιηθεί η ενσωμάτωση του συστήματος αντι-UAV IHTAR στο MİR İDA και θα αναπτυχθεί η ναυτική έκδοση του συστήματος.

Διαβάστε επίσης:

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο

Δείτε πώς ελικόπτερο της γαλλικής φρεγάτας κατέρριψε drone των Χούθι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τι φοβούνται και έβαλαν κυνηγό drone στον Έβρο;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ