Αρχική » Διεθνή

Γραφικότητες στην Τουρκία με στολές από την Οθωμανική αυτοκρατορία! (vid)

Γραφικές υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία με άρωμα από... Οθωμανική Αυτοκρατορία

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή
Γραφικές υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές στην Τουρκία με άρωμα από... Οθωμανική Αυτοκρατορία. Δείτε αναλυτικά

Τουρκία: Στις κάλπες των δημοτικών εκλογών προσέρχονται περίπου 61,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι για να εκλέξουν 1.393 δημάρχους και χιλιάδες μέλη δημοτικών συμβουλίων καθώς και τοπικούς άρχοντες δημοτικών διαμερισμάτων και χωριών.

Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη για τον μητροπολιτικό δήμο της Κωνσταντινούπολης, όπου αναμετρώνται ο νυν δήμαρχος Εκρέμ Ιμάμογλου και ο εκλεκτός του προέδρου Ερντογάν, Μουράτ Κουρούμ.

Ο Ιμάμογλου κατάφερε στις εκλογές του 2019 να πάρει τον δήμο της Κωνσταντινούπολης από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, έπειτα από 25 χρόνια.

Την ίδια στιγμή πάντως, δεκάδες υποψήφιοι που κατέβηκαν στον εκλογικό στίβο προσπαθούν με το δικό τους τρόπο να συγκεντρώσουν τα βλέμματα.

Υποψήφιοι του Κυβερνώντος κόμματος αποφάσισαν οι προεκλογικές αφίσες τους να έχουν άρωμα από… Οθωμανική Αυτοκρατορία, φορώντας τη σχετική ενδυμασία.

Παράλληλα, υποψήφιος αξιοποιεί την ευρηματικότητά του και δανείζεται ένα ταξί για την προεκλογική του καμπάνια, θέλοντας έτσι να έρθει πιο κοντά στους πολίτες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γραφικότητες στην Τουρκία με στολές από την Οθωμανική αυτοκρατορία! (vid)». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ